Push up op halterstang Personal Training

Bedrijfsfitness van ProgressGym Eerbeek geeft een boost aan de gezondheid van je medewerkers

Aan de rand van Eerbeek, vlak bij de Veluwe, vind je per medio 2024 een gloednieuwe en hypermoderne sportschool. Deze prachtige nieuwe gezondheidslocatie brengt bedrijfsfitness naar een hoger niveau. ProgressGym verzorgt op maat gemaakte vitaliteitsprogramma’s en biedt bedrijfsfitness aan. Hoe dat een positief effect heeft op zowel de medewerkers als je bedrijf, hoe we te werk gaan en waarom we uniek zijn, ontdek je in dit artikel.

Waarom zou je als ondernemer kiezen voor bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness zorgt voor een beweging naar een gezondere en productievere werkomgeving. Het biedt medewerkers de mogelijkheid om aan hun fysieke gezondheid te werken, stress te verminderen en een betere werk privébalans te bereiken. Door de medewerkers de kans te geven tijdens werktijd te sporten, wordt de drempel om fit te worden en te blijven verlaagd.

ProgressGym begrijpt dat het investeren in gezondheid niet alleen goed voor de medewerkers is, maar ook een strategische beslissing voor je organisatie. Medewerkers die regelmatig bewegen, hebben een hoger energieniveau, zijn productiever, zijn minder ziek en krijgen minder snel blessures. Dit vertaalt zich direct naar een verbeterde werkomgeving en hogere prestaties voor het bedrijf als geheel.

Squat met Personal Trainer

Een persoonlijke benadering voor alle werknemers

Wat ProgressGym Eerbeek onderscheidt van andere sportscholen in de regio, is de holistische benadering van gezondheid en fitness. De Personal Trainers en Coaches zijn niet alleen experts op het gebied van beweging, maar hebben ook uitgebreide kennis van voeding en gedrag. Medewerkers worden daardoor niet alleen fysiek sterker, maar krijgen ook tools en ondersteuning die ze nodig hebben om gezonde gewoontes op lange termijn vast te houden. Hierdoor zal hun levensstijl duurzaam verbeteren, waardoor ze zowel fysiek als mentaal veerkrachtiger zijn.

Personal Training is coaching op voeding, beweging en gedrag

Tijdens de Personal Trainingen is er uitgebreid de tijd om te kijken naar voeding, training en mentale aspecten. De toegewezen coach kan medewerkers van verschillende leeftijden en sportniveaus begeleiden om een gezondere leefstijl aan te leren. Dit doen ze door:

 1. Persoonlijke trainingsprogramma’s op te stellen
 2. Samen te trainen en de deelnemer aan te moedigen
 3. Voedingsinname te evalueren en bij te sturen
 4. Advies te geven over inname van koolhydraten, eiwitten en vetten
 5. Om de 6 tot 8 weken te meten om te zien wat de vooruitgang is en op basis daarvan het trainingsprogramma en de voeding aanpassen
 6. Emotioneel te ondersteunen en te helpen bij gedragsverandering

Een van de unieke aspecten van ProgressGym Eerbeek is de nadruk die we leggen op persoonlijke training en begeleiding. De sportschool beschikt over een zeer moderne en ruime Personal Training ruimte op de eerste verdieping van het nieuwe pand. Hier wordt op individueel niveau gewerkt met een professionele coach. Deze een-op-een interactie stelt trainers in staat om zich volledig te concentreren op de specifieke behoeften en doelen van elke medewerker, waardoor maximale vooruitgang wordt geboekt.

Small Group Training Sit ups

Duo en Small Group Training

Naast de mogelijkheid om werknemers individueel te laten trainen, biedt ProgressGym ook Duo- en Small Group Trainingen aan. Deze groepsgerichte benadering biedt een unieke kans voor collega’s om samen te werken aan hun gezondheids- en fitnessdoelen.

Duo en Small Group Training

Duo Training is een uitstekende optie voor medewerkers die graag samen met een collega trainen. Door te kiezen voor Duo Training kunnen medewerkers niet alleen profiteren van de motivatie en ondersteuning van hun trainingspartner, maar ook van de individuele aandacht en begeleiding van onze ervaren Personal Coaches. Samen kunnen ze werken aan het verbeteren van hun fysieke fitheid, het versterken van hun band als collega’s en het stimuleren van een gezonde competitieve geest.

Small Group Training voor bedrijven

Een andere mooie manier om je medewerkers aan hun gezondheid te laten werken, is in kleine groepen. Deze sessies, onder begeleiding van een van onze Personal Trainers, zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Hierbij profiteren ze van de motivatie en energie van het trainen in een groep. Door samen te werken aan hun doelen en uitdagingen, kunnen de deelnemers elkaar inspireren en steunen.

Small Group Trainingen bevorderen de teamgeest binnen een groep medewerkers. Daarnaast motiveert het om samen te werken aan een doel. Hierdoor worden je werknemers meer betrokken bij het doel en elkaar. Bovendien zijn Small Group Trainingen een mooie kostenbesparende optie doordat de kosten verdeeld worden over meerdere deelnemers. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige trainingen en coaching aan te bieden tegen een goede prijs.

Bedrijfsuitje op de Veluwe

Bedrijfsfitness in Eerbeek op de Veluwe

De prachtige nieuwe fitness locatie in Eerbeek is ook uitermate geschikt voor medewerkers die de voorkeur geven aan een zelfstandige aanpak. De uitgebreide vrije fitnesszaal op de begane grond geeft volop ruimte om te werken aan de fysieke gezondheid. Uiteraard begint het trainen met een kennismakingsgesprek en indien nodig een basistraining. Zo leren we onze sporters kennen en kunnen we een passend trainingsprogramma schrijven. Er is volop ruimte om eigen gezondheidsdoelen kenbaar te maken. De Personal Coach zorgt ervoor dat het bewegingsprogramma past bij deze doelen. 

In de vrije fitnessruimte is een uitgebreid assortiment aan cardio- en krachtapparatuur te vinden. Daarnaast is er voldoende ruimte voor functionele training, zoals grondoefeningen. Of het nu gaat om het verbeteren van kracht, het opbouwen van spieren, het vergroten van uithoudingsvermogen of het verantwoord verliezen van kilo’s, ProgressGym is ingericht om alle verschillende medewerkers van dienst te zijn.

Trainen op flexibele tijden

Wanneer uw medewerkers kiezen voor Vrije Fitness, kunnen ze binnen de ruimte openingstijden van ons pand hun eigen sportmomenten plannen. Zo kunnen ze makkelijk schuiven met hun trainingsmomenten, zodat zowel persoonlijke- als bedrijfsafspraken gewoon door kunnen gaan. De locatie in Eerbeek is dagelijks geopend volgens de openingstijden die je onderaan elke pagina kunt vinden.

Groepslessen zijn inclusief

Binnen het Vrije Fitness abonnement kan uw medewerker ook deelnemen aan onze groepslessen. Deze lessen variëren van boksen en hyrox tot yoga en pilates. Deze lessen zijn een mooie aanvulling en variatie op het zelfstandig trainen.

Faciliteiten ProgressGym Eerbeek

ProgressGym Eerbeek is niet zomaar een sportschool, het is eigenlijk een fitnesslocatie waarin 10 verschillende disciplines samenkomen:

 1. Personal Training
 2. Duo Training
 3. Small Group Training
 4. Vrije Fitness
 5. Groepslessen
 6. Diëtist
 7. Fysiotherapeut
 8. Mentale coaching
 9. Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)
 10. Sportmassage

Naast het bieden van een breed scala aan professionele gezondheidsdiensten, streeft ProgressGym ernaar om een fitness community te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en zijn of haar fitnessdoelen kan bereiken. 

Onze trainers en coaches staan klaar om met je werknemers aan de slag te gaan. Ze helpen iedereen bij het bereiken van lichamelijke gezondheid, maar ook in het ondersteunen bij het vinden van balans in hun leven en het versterken van mentale veerkracht. Het maakt niet uit of het beginnende sporters of ervaren atleten zijn. Bij ProgressGym Eerbeek kan iedereen grenzen verleggen en een sterkere en gezondere versie van zichzelf worden. 

Meer weten? Neem contact met ons op en vraag een vitaliteitsplan voor je organisatie aan. Wij komen met veel plezier onze ideeën presenteren.

WORD OOK KRACHTIG EN VITAAL

Start vandaag nog met het behalen van je doelen door middel van Fitness, Personal Training en Groepslessen in onze Gyms in Beekbergen en Eerbeek.
start vandaag

Word zelf een gezondheidsexpert. Lees onze artikelen boordevol tips