Personal Training

word de beste
versie van jezelf

Train met jouw Personal Trainer op een van onze locaties nabij Apeldoorn en Dieren en begin vandaag nog aan je doelen. 

Personal Training

Wat mag je
verwachten

Wat je doel ook is vetverlies, krachtopbouw of fit en gezond blijven. Met Personal Training van ProgressGym behaal jij jouw doel. Binnen de muren van onze Personal Gym in Beekbergen en Sportschool in Eerbeek werken wij aan de hand van drie pijlers: voeding, beweging en gedrag. Gezamenlijk met je Personal Trainer en Coach bepaal jij de richting van je traject. Jouw wensen en behoeften staan centraal.

Een optimaal resultaat en je doel bereiken is sterk afhankelijk van voeding. Daarom leren wij je hoe je aanpassingen kunt doen op basis van je leefstijl en persoonlijke doel. We zullen je nooit laten diëten, waardoor jojo-effecten verleden tijd zijn.

Bij ProgressGym streven we juist naar een permanente verandering in je eetpatroon en levensstijl. Door middel van onze aanpassingen, leer je exact hoe je de juiste keuzes maakt met betrekking tot je voeding. Met de opgedane kennis zorg je ervoor dat je niet terugvalt in oude, vastgeroeste patronen. Voeding is essentieel, ongeacht of je wilt afvallen, aankomen of spiermassa wilt kweken.

Tijdens de Personal Trainingen werken we een-op-een aan je doelstelling op een manier die bij jou past. Onze Personal Training lessen zijn afwisselend, motiverend en uitdagend. Je coach voorziet je van een passend trainingsplan en zorgt voor de juiste techniek en uitvoering van de oefeningen.

Veilig en verantwoord trainen staan bij ons namelijk altijd voorop op weg naar het beste resultaat. Daarnaast zorgen we voor afwisselen, motivatie en ondersteuning op lichamelijk en emotioneel vlak.

Een positieve en open mindset is cruciaal voor het behalen van je doelen. Je Personal Trainer fungeert ook als Personal Coach. Hij of zij ondersteunt je bij het veranderen van negatieve gedachten en ongewenste gewoontes. Wij gaan samen op zoek naar prettige gewoontes en een fijne mentaliteit. We bieden je praktische handvatten waarmee je controle kunt houden over je leefstijl. Zo krijg je meer zelfvertrouwen, komen er kansen op je pad en wordt het leven een gezond feestje.

Naast coaching op voeding, beweging en gedrag biedt ProgressGym nog enkele extra’s:

✓ Elke 6 tot 8 weken doen we een professionele lichaamsmeting.
✓ Je voortgang, trainingsplan en voedingsadviezen worden bijgehouden in onze app.
✓ We staan 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

PROFESSIONALS

Wij werken alleen met vakkundige, enthousiaste en gediplomeerde trainers en coaches die 100% geven om jou te helpen

PERSOONLIJK

Wij houden van persoonlijke aandacht. Dat werkt prettig en zorgt voor het beste resultaat op de lange termijn

BREED AANBOD

Iedereen is anders! Daarom hebben wij een breed aanbod met Personal Training, Fitness, Groepslessen, Massages en meer.

Duo Training

In tweetallen werken
aan je doelen

Train je graag samen met een vriend, vriendin of familielid? Dan is Duo Training iets voor jullie! Of het nu gaat om het versterken van jullie kracht, afvallen of werken aan een gezond lichaam, wij helpen jullie graag. Samen delen jullie niet alleen de ervaring, maar ook de investering. Voor Duo Training kun je terecht in Eerbeek én Beekbergen (nabij Apeldoorn)

DUO TRAINING IS:

  • 100% resultaat- en doelgericht aan je trainingsdoelen werken
  • Leren hoe je voeding kan aanpassen op basis van je leefstijl en identiteit
  • Werken met een op maat gemaakt trainingsplan
  • Coaching op voeding, beweging en gedrag. 
  • Eigenlijk hetzelfde als Personal Training maar dan met z’n tweeën

Small Group Training

Verbeter je conditie
en krijg meer energie

Wij bieden ook uitdagende Small Group Trainingen, waar je samen met maximaal 6 personen aan je fitnessdoelen werkt. Krijg motivatie en uitdaging van deze groepstrainingen. Ondanks dat je de aandacht van jullie coach moet delen, is er meer dan genoeg ruimte voor vragen en persoonlijke doelen. Ook blijven we ons focussen op techniek én plezier. Small Group Trainingen bieden we aan in Eerbeek én Beekbergen. 

SMALL GROUP TRAINING IS:

  • Coaching op juiste houding en techniek
  • Werken aan kracht- en conditiedoelen
  • Motivatie van jullie Personal Trainer en Coach
  • Trainen met mensen van hetzelfde niveau
  • Een stok achter de deur