Fit en Vitaal worden

Creëer een
betrouwbaar lichaam

Begin vandaag nog met fit, vitaal en sterk worden. Ook jij kunt dit doel bereiken met de hulp van onze Personal Trainers en Coaches. 

Fit en vitaal worden

Wat mag je
verwachten

Vitaliteit is een onderwerp dat steeds meer aandacht krijgt. Hoe vitaler je bent, hoe beter je bestand bent tegen de uitdagingen die op je pad komen. Vitaliteit is een verzamelnaam voor fysieke kracht, mentale weerbaarheid en psychische en fysieke ontspanning. Het woord komt oorspronkelijk uit het Latijn. Vita betekent Leven. Vitaliteit kun je vertalen als ‘De energie om te leven.’

*  Je kunt alvast beginnen met fit en vitaal worden op onze locatie in Beekbergen. Later dit jaar kun je jouw programma aanvullen met vrije fitness en groepslessen in Eerbeek. Houd onze social media in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Vitaliteit is veel meer dan lichamelijk sterk en slank zijn. Ook je mentale welbevinden en psychologische belastbaarheid horen hierbij. Veel piekeren, slecht slapen en prikkelbaar zijn dragen niet bij aan een gezonde levensstijl.

Ook je brein hoort flexibel en gezond te zijn in een vitaal leven. Door te blijven ontdekken en nieuwe dingen te leren zorg je voor gezonde hersenen. Rust, ontspanning en gezond eten zijn overigens net zo belangrijk voor een gezond brein als nieuwe dingen blijven ontdekken en tijd te nemen voor zelfontwikkeling.

Je wordt hierdoor weerbaarder en kunt veerkracht tonen wanneer het even niet meezit. Wanneer je vitaal bent kun je omgaan met tegenslag zonder andere coping mechanismes te hoeven gebruiken, zoals verslaving, emotie-eten of ontvluchten. 

Samen met onze coaches en trainers kun jij jouw plan starten op weg naar een fit en vitaal leven. Wij bekijken op welke punten je graag wilt verbeteren en richten daar het programma op. Samen werken we naar je doel toe. 

Je programma kan uit verschillende onderdelen bestaan. Het is mogelijk om Vrije Fitness, Personal training en Groepslessen te combineren. Wil je liever meerdere keren per week met een privécoach trainen en praten? Dat kan uiteraard. Kies dan voor Personal Training. 

Vind je het leuker om met andere samen te werken aan je doelen? Dan kan dat tijdens de groepslessen of small group trainingen. Kom je liever met je partner of vriend? Dan is Duo Training een goede keuze. 

Er zijn volop mogelijkheden om een zo goed mogelijk leefstijlprogramma voor je op te stellen. Onze trainers staan klaar om met je aan de slag te gaan. 

PROFESSIONALS

Wij werken alleen met vakkundige, enthousiaste en gediplomeerde trainers en coaches die 100% geven om jou te helpen

PERSOONLIJK

Wij houden van persoonlijke aandacht. Dat werkt prettig en zorgt voor het beste resultaat op de lange termijn

BREED AANBOD

Iedereen is anders! Daarom hebben wij een breed aanbod met Personal Training, Fitness, Groepslessen, Massages en meer.

Fit en Vitaal worden

9 tips voor een vitaal leven

Fit en Vitaal worden doe je globaal door onderstaande punten in je leven toe te passen.

 • Gezond eten en drinken
 • Voldoende bewegen
 • Voldoende ontspannen
 • Verbinding zoeken met familie, vrienden en collega’s
 • Blijven leren en zoeken naar persoonlijke groei
 • Vermijden van onnodige stress
 • Zorgen voor voldoende en kwalitatief goede slaap
 • Regelmatig naar buiten
 • Veel lachen!

Fit en Vitaal worden

Meer bewegen in je dagelijks leven

Een belangrijk onderdeel van een fit en vitaal leven is beweging. Trainen en sporten is belangrijk, maar je kunt op een relatief eenvoudige manier meer beweging in je dag krijgen. Met onderstaande tips beweeg je makkelijk meer dan 1 uur per dag. 

 • Ga op de fiets of lopend naar je werk, supermarkt en afspraken
 • Neem de trap in plaats van de lift
 • Loop door het huis terwijl je telefoneert
 • Loop een keer extra de trap op en af in huis of op je werk
 • Laat de hond van de buren uit
 • Ga afwisselend op je tenen en platte voeten staan tijdens het tandenpoetsen
 • Gebruik een zit/sta bureau wanneer je thuis werkt