Vrije Fitness

individueel trainen
in onze sportschool

Train zelfstandig met behulp van een trainingsschema in onze moderne fitness hub onder het toeziend oog van onze professionals.  

Vrije Fitness

Trainen wanneer het
jou uitkomt

Ben je op zoek naar een sportschool waar resultaat, persoonlijke aanpak en vooruitgang centraal staan? Dan is de nieuwe fitnesslocatie van ProgressGym echt iets voor jou. Je kunt bovendien je wekelijkse fitness afwisselen met Personal Training of een van de uitdagende Groepslessen.

* Er wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw en inrichting van onze nieuwe locatie in Eerbeek. Vanaf medio 2024 openen wij onze deuren en kan je fitnessavontuur beginnen. Houd onze social media in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Onze ultramoderne sportschool beschikt over hoge kwaliteit fitnessapparatuur dat een belangrijke bijdrage levert bij het behalen van je fitnessdoelen. Onze professionals hebben specifiek voor deze apparaten gekozen omdat jij daar het makkelijkst mee kunt trainen en de mooiste resultaten kunt behalen.

Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint met je fitnessreis, onze faciliteiten bieden mogelijkheden voor iedereen.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen om je doelen te behalen, stellen wij een trainingsprogramma voor je samen. Deze kun je met behulp van onze app altijd inzien. Ook evalueren wij samen met jou de voortgang en passen wij de training aan zodat je nog meer vooruitgang gaat zien.

Zo krijg jij optimaal resultaat, kunnen wij zien hoe je ervoor staat en werken we samen effectief aan het bereiken van jouw doelen.

Omdat wij graag zien dat iedere sporter veilig sport en het meeste haalt uit het trainingsprogramma, krijgt iedereen een basistraining van een van onze Personal Trainers. Je coach bekijkt hoeveel ervaring je hebt en op welke manier je de oefeningen uit je programma uitvoert. Is de uitvoering technisch in orde? Dan ben je welkom om zelfstandig te trainen. Natuurlijk zijn wij altijd dichtbij om je van tips te voorzien.

Heb je iets meer uitleg nodig omdat je net begint met krachttraining en cardio? Dan helpen we je graag om in een paar lessen de kneepjes van fitness onder de knie te krijgen. Zo kan ook jij binnen mum van tijd alleen aan de slag in onze vrije fitnessruimte.

We begrijpen dat je leven soms druk en hectisch is. Wist je dat sporten je kan helpen om te ontspannen en ruimte in je hoofd te krijgen? Om onze sportschool zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen, hanteren we ruime openingstijden. Zo kun je vaak en veel werken aan je gezondheid, kracht en vitaliteit.

De openingstijden van onze nieuwe locatie in Eerbeek zijn:

Maandag – vrijdag: 7:00 tot 22:00 uur
Zaterdag – zondag: 8:00 tot 14:00 uur

Je vindt de actuele prijzen voor de vrije fitness, personal training en groepslessen op de tarievenpagina. Combineren is ook mogelijk! Wil je verschillende combinaties maken? Dan regelen wij een programma en prijs op maat.

PROFESSIONALS

Wij werken alleen met vakkundige, enthousiaste en gediplomeerde trainers en coaches die 100% geven om jou te helpen

PERSOONLIJK

Wij houden van persoonlijke aandacht. Dat werkt prettig en zorgt voor het beste resultaat op de lange termijn

BREED AANBOD

Iedereen is anders! Daarom hebben wij een breed aanbod met Personal Training, Fitness, Groepslessen, Massages en meer.

Fitnessen in Eerbeek

NIEUWE SPORTSCHOOL IN EERBEEK

Nu is het moment om actie te ondernemen voor een gezondere versie van jezelf! Schrijf je alvast in voor een fitness jaarabonnement op onze splinternieuwe locatie in Eerbeek en sport vanaf medio 2024 in onder begeleiding van professionals. Zet ook de eerste stap naar een energieker en fitter leven!

De nieuwe locatie van ProgressGym wordt  geopend aan de Kollergang 14a in Eerbeek. Het wordt het kloppende hart van onze fitnessactiviteiten en coaching. Het nieuwe pand is een hub voor een breed scala aan sportieve mogelijkheden voor zowel individuele klanten als bedrijven.

Wanneer je al langer bij ons traint, weet je precies hoe je de oefeningen technisch goed moet uitvoeren. Heb je nog geen ervaring, dan brengen wij je graag de juiste techniek bij, zodat je veilig en verantwoord kunt trainen.

Vrije Fitness

Werk zelfstandig aan je doelen

In de fitnessruimte van de nieuwe sportschool komt een divers assortiment van fitnessapparaten, halters en gewichten. Hier kun jij zelf werken aan je doelen door middel van een door ons geschreven trainingsprogramma. Indien nodig of wenselijk vullen wij deze aan met voedingsadviezen voor gewichtsverlies, spieropbouw of vitaliteit. Zo heb jij alle tools om een succes te maken van jouw gezondheidsreis.

Omdat wij het essentieel vinden dat iedereen op een goede, verantwoorde en gezonde manier traint, zullen wij altijd aanwezig zijn in de vrije fitnesszaal. Wij houden ongeacht je ervaring en fitnessdoel graag bij iedereen een vinger aan de pols en zullen waar nodig je helpen bij het uitvoeren van je oefeningen.

Wil je meer begeleiding op het gebied van training, voeding en mindset? Dan is Personal- of Duo Training een goede keuze. Je kunt hiervoor terecht in onze Personal Gym in Beekbergen of in onze Sportschool in Eerbeek.