Tarieven

ProgressGym
voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar een Personal Trainer, Groepslessen of Vrije Fitness. Je vindt het bij ProgressGym in Eerbeek en Beekbergen.

Schrijf je nu in en ontvang 50% korting

Wij openen medio 2024 een nieuwe fitnesslocatie in Eerbeek en dat vieren we graag met jou.

Schrijf je nu alvast in voor een jaarabonnement Vrije Fitness inclusief Groepslessen en ontvang de eerste drie maanden 50% welkomstkorting op het abonnementsgeld. Bovendien betaal je geen inschrijfgeld ter waarde van € 25.00.

Dat is een prachtige besparing van € 107.50. Wees er snel bij, want vol is vol.*

* Deze welkomstactie is geldig tot 14 mei 2024. Of zolang er plek is. De abonnementen gaan in zodra de deuren van de sportschool openen. Naar verwachting is dit halverwege 2024. 

Vrije Fitness &
Groepslessen

Jaarabonnement
55
00
Per maand
  • Onbeperkt toegang tot
  • Vrije Fitness
  • Groepslessen
  • Workshops
Beste keuze

Vrije Fitness &
Groepslessen

maandabonnement
65
00
Per maand
  • Onbeperkt toegang tot
  • Vrije Fitness
  • Groepslessen
  • Workshops

Personal training

Wanneer je traint met een Personal Trainer, krijg je een-op-een les. De coach is dat uur alleen met jou en jouw doelen bezig. Zo krijg je alle aandacht en kun je optimaal werken aan je gezondheid. Ook is er volop ruimte om te spreken over voeding, ontspanning en emotionele gezondheid.  

Duo training

Wanneer je kiest voor Duo Training dan werk je samen met een sportmaatje en een Personal Trainer aan je gezondheid. Dit uur staat in het teken van jullie doelen en geven onze coaches advies op het gebied van voeding en gedrag. Je mag zelf een duo vormen met je partner, familielid, buurvrouw of vriend. Of wij koppelen je aan een enthousiaste sporter. 

Small Group Training

Kies je voor Small Group Training? Dan werk je in een groepje van maximaal 6 sporters aan je persoonlijke doelen. De trainer zorgt dat jullie een leuk programma krijgen waarbij krachttraining, cardio en HIIT elkaar afwisselen. Je mag zelf een groepje met enthousiaste sportievelingen verzamelen, of je kunt aansluiten bij een bestaand clubje. 

Ben je op zoek naar een mix van verschillende lessen? Bijvoorbeeld 1 keer per week Personal Training, 1 keer per week een Groepsles en 1 keer per week Vrije Fitness. Ook dat is mogelijk. Wij maken met veel plezier een programma op maat. Neem contact op en geef aan wat je wensen zijn.