Gecombineerde Leefstijl Interventie

Leer hoe je gezond
kunt leven

Onder leiding van een gediplomeerde GLI coach werk je aan het verbeteren van je gezondheid met als doel een gezond gewicht en een vitaal lichaam.  

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Ontwikkel een gezond leven voor jezelf

Wil jij fit en gezond worden en blijven? Onze leefstijlcoach begeleidt jou op weg naar een blijvende gezonde leefstijl. 

Daarbij krijg jij antwoord op vragen zoals: Hoe maak ik de juiste keuzes? Wat is een gezonde leefstijl? Hoe houd ik dit vol? Welke sportieve activiteiten passen bij mij? Waar moet ik beginnen? En hoe houd ik dit vol?

Lees verder en ontdek op welke manier we samen met jou gaan werken aan een fit en vitaal leven. GLI wordt aangeboden op onze locatie in Eerbeek

Heb je alles al geprobeerd om gezonder te gaan leven, maar val je steeds terug in je oude gewoontes? Ons GLI-groepstraject geeft je handvatten, motivatie en steun om jouw doelen te bereiken.

Je gaat in het COOL-programma aan de slag met de thema’s: bewegen, voeding, slapen, stress en ontspanning. Je leert van elkaar en krijgt steun van anderen tijdens de groepsbijeenkomsten.

Tijdens individuele gesprekken werken we aan jouw specifieke doelstellingen. Je kunt je coach alles vragen en vertellen. We zijn open en eerlijk naar elkaar. Zo heb je de meeste kans op resultaat. 

 

Omdat een GLI-traject gericht is op blijvende gedragsverandering, nemen we de tijd om dat samen met jou te bereiken. Omdat het even duurt voordat je alle kennis tot je genomen hebt en nieuwe gewoontes gevormd zijn, doen we er 24 maanden over.

Simone Pelgrim, jouw GLI-coach, is BLCN gecertificeerd en heeft een achtergrond in sport en gezondheid. Zij is actief in de omgeving van Beekbergen, Loenen en Eerbeek. Simone kent jouw huisarts, diëtist en fysiotherapeut. Ook weet zij welke lokale beweeg- en sportactiviteiten er zijn zodat zij jou in alle facetten van een gezonde leefstijl kan ondersteunen.

Het programma is ontwikkeld voor mensen:

  • van 18 jaar en ouder
  • met overgewicht (BMI 25-30) met daarnaast (een verhoogd risico op) diabetes en/of hart- en vaatziekten
  • of met ernstig overgewicht (BMI > 30)

Je hebt een doorverwijzing van jouw huisarts nodig om deel te nemen aan de Gecombineerde Leefstijl Interventie.

Het GLI-traject kost niets. Het programma wordt vergoed vanuit de basiszorgverzekering en heeft geen invloed op je eigen risico. 

PROFESSIONALS

Wij werken alleen met vakkundige, enthousiaste en gediplomeerde trainers en coaches die 100% geven om jou te helpen

PERSOONLIJK

Wij houden van persoonlijke aandacht. Dat werkt prettig en zorgt voor het beste resultaat op de lange termijn

BREED AANBOD

Iedereen is anders! Daarom hebben wij een breed aanbod met Personal Training, Fitness, Groepslessen, Massages en meer.

Gecombineerde Leefstijl Interventie GLI

Begin ook aan een gezonder leven

Je staat op een belangrijk punt in je leven! Je wilt graag gezonder zijn, meer energie hebben, zelfvertrouwen creëren, pijnvrij kunnen bewegen en goed voor jezelf zorgen, maar je weet niet hoe. Je hebt van alles geprobeerd, maar het resultaat bleef uit.

Maak je geen zorgen. Wij weten hoe het is. We hebben vele mensen in onze gyms voorbij zien komen die het ook niet meer wisten. Die emotionele en fysieke last met zich mee droegen en gebukt gingen onder schaamte, boosheid en frustratie. Het goede nieuws is dat wij weten hoe we je kunnen helpen!

Met het COOL-programma krijg je niet alleen professionele begeleiding op het gebied van voeding, beweging en gedrag. We creëren ook een veilige omgeving waarin je open en eerlijk naar jezelf en anderen kunt zijn. Samen gaan we op een positieve en energieke manier werken aan je gezondheid. Na 24 maanden herken je jezelf niet meer terug.

Ben je ook klaar om te starten? Vraag dan een doorverwijzing aan via je huisarts en neem contact met onze GLI-coach op.