Sportmassage

Ontspan met onze sportmassages

Geef het lichaamsherstel een boost met één van onze sportmassages gegeven door gediplomeerde masseurs. 

Sportmassage

Professionele zorg
voor je lichaam

Tijdens een sportmassage maken wij jouw overbelaste vastzittende spieren los door middel van stevige massagetechnieken. Voorafgaand aan de eerste massage stellen wij een persoonlijk behandelplan voor je op. Waar komt de pijn vandaan en wanneer heb je er voornamelijk last van, zijn vragen die we tijdens een eerste gesprek proberen te beantwoorden.

Zo krijgen wij een goed beeld van het functioneren van jouw lichaam en kunnen we zo gericht mogelijk jouw klachten en blessures behandelen. Soms heb je genoeg aan een enkele sportmassage, maar het kan ook zijn dat je een langduriger traject in gaat om diepliggende klachten succesvol te behandelen. Naast de sportmassages krijg je van ons tips, adviezen en oefeningen mee naar huis, voor een zo spoedig mogelijk herstel.

Voor sport- en ontspanningsmassages kun je zowel in Beekbergen als in Eerbeek terecht. Vanaf medio 2024, wanneer onze Fitness Hub de deuren opent, gaan we  samenwerken met een fysiotherapeut. Zo kun je optimaal werken aan je gezondheid.

Sportmassages zijn gericht op het verbeteren van je lichamelijke prestaties, het voorkomen van blessures en het bevorderen van herstel na een training. We maken hierbij gebruik van diepliggende massagetechnieken waarbij de bloedcirculatie wordt bevorderd en de spierspanning verminderd. Ook passen we triggerpoint massage toe om knopen en spanning in de spieren lost te maken.

Ontspanningsmassages zijn niet alleen gericht op lichamelijk aspecten, maar vooral ook op je geestelijke welzijn. Wij zetten deze massagevorm vaak in om stress te verminderen en het lichaam te laten ontspannen. De massagetechniek is zachter dan bij de sportmassage. Spanning in je lichaam en hoofd verminder en de bloedcirculatie verbetert, waardoor jij je ontspannen voelt.

Vanaf medio 2024 kun je een inhouse fysiotherapeut op onze fitnesslocatie in Eerbeek vinden. Hier kun je op afspraak terecht om je fysieke klachten te bespreken en een behandelplan op te stellen. Zodra er meer bekend is over wat je precies mag verwachten en op welke manier je een afspraak kunt maken, zullen wij deze informatie hier toevoegen.

PROFESSIONALS

Wij werken alleen met vakkundige, enthousiaste en gediplomeerde trainers en coaches die 100% geven om jou te helpen

PERSOONLIJK

Wij houden van persoonlijke aandacht. Dat werkt prettig en zorgt voor het beste resultaat op de lange termijn

BREED AANBOD

Iedereen is anders! Daarom hebben wij een breed aanbod met Personal Training, Fitness, Groepslessen, Massages en meer.

Massages

Geef je spieren
een beetje extra zorg

Massages hebben naast fysieke voordelen ook een positief effect op je mentale welzijn. Wij kunnen sportmassages inzetten om pijn te verlichten, bloedcirculatie te verbeteren en flexibiliteit te vergroten. Ook bevordert een massage het herstel na inspanning. De manipulatie van de spieren stimuleert de bloedstroom waardoor de afvoer van afvalstoffen en de toevoer van zuurstof wordt bevorderd. Ook verbetert een massage het transport van voedingsstoffen naar het weefsel.

Daarnaast zijn ontspanningsmassages een effectief hulpmiddel om stress te verminderen. Massages verminderen de aanmaak van het stresshormoon cortisol en kalmeert het zenuwstelsel. Daardoor krijg je een gevoel van ontspanning. Hierdoor krijgen je lichaam en je hersenen de mogelijkheid om tot rust te komen en te herstellen. Het kan mede daardoor ook een effectief middel zijn om beter te slapen en je nachtrust te herstellen.

Fysiotherapie

Geef je lichamelijke klachten
een professionele oplossing

Zodra er meer bekend is over de mogelijkheid om een fysiotherapeut te bezoeken op onze nieuwe locatie, vind je hier meer informatie.