Over ons

Wie zijn wij?

Ruim 10 jaar geleden begonnen Sonny Scherpenzeel en Simone Pelgrim aan hun missie om mensen zoals jij sterker, fitter en gezonder te maken. Na een prachtige periode met Personal Gyms in Eerbeek en Beekbergen was het in 2023 tijd voor de volgende stap.

Door de toevoeging van Buddie Bosch als mede-eigenaar van de fitnesslocatie in Eerbeek ontstond er ruimte voor nog meer vooruitgang voor ons als bedrijf, maar zeker ook voor jou als sporter. 

Aan de Kollergang 14a in Eerbeek staat onze full service sportschool. Het is het kloppende hart van onze fitnessactiviteiten. Het nieuwe pand is in juli 2024 geopend en is een hub voor fitness, personal training, groepslessen, workshops, leefstijlcoaching en fysiotherapie.

In Beekbergen vind je onze moderne personal-, duo- en smallgroup trainingslocatie. Hier begeleiden we jou met veel persoonlijke aandacht naar jouw doelen. 

Hoge kwaliteit trainingen, deskundige aanpak, professionaliteit én persoonlijk contact zijn voor ons het allerbelangrijkste. Wij werken alleen met Personal Trainers en Coaches die dezelfde passie, kennis en kwaliteiten hebben als wij zelf. 

Een nieuwe locatie met meer mogelijkheden vroeg ook om een nieuwe naam. Eentje die nog beter past bij de diensten die wij leveren en de missie die wij voor ogen hebben. 

Train2Perfection werd daarom ProgressGym. Onze nieuwe missie is om met iedereen meetbare progressie, oftewel vooruitgang te boeken. 

Of dit is in kilo’s vet die je wilt verliezen, de spiermassa die je wilt aankomen, of de marathon die je wilt gaan lopen. Het begin van je fitnessreis begint met een kleine stap voorwaarts. Wij geven je graag alle tools die je nodig hebt om uiteindelijk op je eindbestemming aan te komen.

onze coaches

ProgressGym Sonny

Personal trainer en eigenaar

Sonny

ProgressGym Buddie

Personal trainer en eigenaar

Buddie

ProgressGym Simone

Personal trainer en eigenaar

Simone

ProgressGym Erika

Personal Trainer

Erika

ProgressGym Chaim

Personal Trainer

Chaim

ProgressGym Mac

Personal Trainer

Mac

ProgressGym Kostas

Personal Trainer

Kostas

Rianne Personal Trainer ProgressGym

Personal Trainer

Rianne

Yara Yoga Docent ProgressGym

Yoga Docent

Yara

Onze visie

Onze visie bij ProgressGym is diepgeworteld in het streven om een leefstijl met toewijding aan gezondheid en welzijn te bevorderen voor de gemeenschap van Eerbeek, Beekbergen en omliggende gebieden. Wij geloven dat ware vooruitgang wordt gemeten in de stappen die we elke dag zetten en niet alleen in de doelen die we bereiken.

Daarom streven we ernaar om niet alleen een sportschool te zijn, maar een inspirerende hub waar onze leden worden aangemoedigd om elke dag te groeien in hun gezondheidsreis.

Je mag van ons verwachten dat wij 100% inzet tonen wanneer we met jou aan het werk gaan. Wij zijn gepassioneerd over ons vak en werken elke dag vol enthousiasme met onze sporters aan verschillende gezondheidsdoelen.
Ook van jou verwachten wij 100% inzet. Alleen op deze manier halen en behouden we samen het gewenste resultaat.