Groepslessen

Samen fit worden
en blijven

Onder leiding van een vakkundige coach kun je diverse groepslessen volgen op onze Fitnesslocatie in Eerbeek  

welke groepslessen

wil jij volgen?

deel je wensen via onderstaande knop

Wij willen een gevarieerd en passend programma
maken voor onze nieuwe locatie in Eerbeek.
Daar hebben we jouw input voor nodig.

Groepslessen

Kies je favoriete
groepsles

Er zijn veel verschillende sporters, met ieder een eigen doel en wens. Daarom hebben wij een divers aanbod aan groepslessen gecreëerd. Zo kun jij tijdens live lessen samen met andere enthousiaste en fanatieke sporters leren van een coach. Zo haal je samen het maximale uit je work-out.

Je kunt je alleen of samen met vrienden, familie, collega’s of buren inschrijven voor de groepslessen wanneer het jou uitkomt. Maar wees er op tijd bij, vol = vol. Zodra het rooster van de groepslessen bekend is, zullen we deze via de website delen. 

Groepslessen zijn onderdeel van je vrije fitness abonnement en worden aangeboden op onze Fitnesslocatie in Eerbeek. Naast deze groepslessen kun je in de Personal Gym in Beekbergen in kleine groepen van maximaal 6 personen onder leiding van een Personal Trainer werken aan je gezondheid. Deze lessen bestaan wisselend uit krachttraining, cardio en HIT-training.

* Er wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw en inrichting van onze nieuwe locatie in Eerbeek. Vanaf medio 2024 openen wij onze deuren en kan je fitnessavontuur beginnen. Je kunt je alvast inschrijven via onderstaande knop. Houd onze social media in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Een van de meest explosieve groepslessen die we op het programma hebben staan, is bokszaktraining. Het is een dynamische en uitdagende manier om je kracht en conditie op te bouwen. Tijdens deze lessen wisselen we verschillende technieken af.

Bokszaktraining voegt een explosief element toe aan de les, waarbij technieken uit het traditionele boksen worden gecombineerd met traptechnieken voor een volledige lichaamstraining. Je zult de kracht en coördinatie ontwikkelen, terwijl je werkt aan je stoot- en traptechnieken.

Boksen op bokszakken is een geweldige manier om je kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Het ritmische geluid van de handschoenen die tegen de zak slaan, motiveert en geeft een voldaan gevoel. Deze oefeningen helpen niet alleen bij het opbouwen van spierkracht, maar verbeteren ook je precisie, snelheid en zelfvertrouwen.

Boksen is bovendien een uitstekende manier om stress los te laten en je weer op te laden voor de volgende dag.

Je kunt Vinyasa Yoga volgens in Eerbeek. Dit is een dynamische yogavorm waarbij je ademhaling synchroniseert met een reeks vloeiende bewegingen.

Deze vorm van yoga is zowel fysiek als mentaal uitdagend en richt zich op het opbouwen van kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen.

Na de les voel je dat stress weg is of verlicht en je geest en gedachten kalmer zijn. Vinyasa is een energieke en creatieve vorm van yoga.

Meer weten over yoga? Lees dan verder in onze artikelen

HIIT is High-Intensity Interval Training, een dynamische en effectieve trainingsmethode die in korte tijd maximale resultaten oplevert. Bij HIIT wissel je periodes van intense inspanning af met korte rustperiodes of actieve herstelperioden.

Door HIIT-training zet jij je lichaam aan om harder te werken, waardoor je vet brandt en je conditie verbetert.

De oefeningen tijdens de HIIT training kunnen eenvoudig aangepast worden aan jouw fitnessniveau. Zo is het voor veel sporters toegankelijk. 

We zijn altijd benieuwd naar jouw ideeën! Als je een leuke groepsles in gedachten hebt die je graag zou willen volgen, en waarvan je denkt dat andere sporters er ook enthousiast van worden, laat het ons dan weten. Jouw input helpt ons om een gevarieerd en geschikt programma samen te stellen voor onze locatie in Eerbeek.

Je kunt je ideeën en wensen kenbaar maken via dit formulier

PROFESSIONALS

Wij werken alleen met vakkundige, enthousiaste en gediplomeerde trainers en coaches die 100% geven om jou te helpen

PERSOONLIJK

Wij houden van persoonlijke aandacht. Dat werkt prettig en zorgt voor het beste resultaat op de lange termijn

BREED AANBOD

Iedereen is anders! Daarom hebben wij een breed aanbod met Personal Training, Fitness, Groepslessen, Massages en meer.

Boksen

Werk aan een sterk en betrouwbaar lichaam

Boksen is een uitstekende keuze om af te vallen, sterk te worden en meer zelfvertrouwen te krijgen. Daarnaast is het goed voor je cardiovasculaire conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Tijdens een groepsles kickboksen verbrandt je bovendien flink wat calorieën.

Maar er is meer! Boksen werkt stressverlagend doordat het de afgifte van endorfines stimuleert. Bovendien voel je je krachtig en sterk wanneer je jezelf op deze manier fysiek mag uitleven. Tot slot worden je coördinatie, lenigheid, discipline en mentale focus beter. Wat wil je nog meer van een groepsles?

Begin ook met het verbeteren van je fysiek en mentale gezondheid en schrijf je alvast in voor onze bokslessen. Deze worden vanaf medio 2024 aangeboden in onze nieuwe sportschool in Eerbeek.

Yoga

Verbeter je kracht
en flexibiliteit

Op veler verzoek gaan wij een mooi yogaprogramma toevoegen aan onze groepslessen die gegeven worden in Eerbeek.

Dat yoga heel goed is voor je lichaam heb je vast al eens gelezen of gehoord. Maar waarom is deze vorm van bewegen zo prettig?

Yoga zorgt niet alleen voor meer flexibiliteit in je spieren, maar zorgt ook voor meer fysieke en mentale balans. Het werkt het stressverlagend en draagt het bij aan emotioneel welzijn. Je krijgt er een krachtig lichaam van, waar je in je dagelijks leven op kunt bouwen.

Er zijn tal van verschillende yoga varianten te beoefenen. Wij zijn momenteel aan het bekijken welke yogavormen we in de nieuwe Fitnesslocatie in Eerbeek gaan aanbieden. Zodra bekend is welke vormen dit gaan worden, zullen wij ze op de website plaatsen.