Personal Training Studio Beekbergen/Apeldoorn

Onze moderne Personal Training Studio is gelegen in Beekbergen, vlakbij Apeldoorn en op loopafstand van de Veluwe. Hier kun je samen met je eigen Personal Trainer of Coach werken aan je gezondheidsdoelen. Of je nu een-op-een, met een sportmaatje of in een kleine groep van maximaal 6 sporters wilt werken, het is allemaal mogelijk.

Je wordt begeleid door enthousiaste en gediplomeerde professionals met kennis op het gebied van training, voeding en gedrag. Zo krijg je een zeer persoonlijke en gefundeerde aanpak dat garant staat voor progressie. 

Laat ons weten wat jij wilt bereiken en we bedenken samen de beste, meest effectieve en leukste route om daar te komen. En dat alles in de gemoedelijke sfeer van onze Personal Training Studio in Beekbergen

Gezond, fit en sterk worden waardoor we zowel lichamelijk als geestelijk goed belastbaar zijn, is heel belangrijk. Sporten is daar een belangrijk onderdeel van, maar met alleen bewegen is het moeilijker om je doel te bereiken. 

Daarom begeleiden wij je ook op het gebied van voeding, ontspanning en gedrag. Door kleine aanpassingen in je leven door te voeren, kun jij je een stuk fitter gaan voelen. Omdat ieder mens anders is, kijken we altijd naar het individu. Hoe gaat het met jou? Wat heeft jou lichaam nodig? En met welke aanpassingen gaan we je doel bereiken? 

Bij ProgressGym Beekbergen streven we altijd naar permanente verandering, zodat jij een zo’n prettig en energiek mogelijk leven kunt leiden.  

Ontdek hoe wij samen met jou je doelen gaan bereiken in een gratis proeftraining inclusief gesprek met een van onze Personal Coaches. 

Locatie Personal Training
Studio Beekbergen

Vlakbij Apeldoorn

Dorpstraat 93

7361 AT Beekbergen

E. beekbergen@progressgym.nl

T. 06 10 62 59 49

Onze Personal Training Studio in Beekbergen is eenvoudig bereikbaar vanuit Apeldoorn, Hoenderloo, Loenen en Lieren. Je kunt voor de deur parkeren. 

Aanbod Personal Training Studio Beekbergen/Apeldoorn

Small Group Training Train2Perfection