Bedrijfsfitness

actief aan de bak
met je collega's

Small Group Trainingen, Vitaliteitsprogramma, Bedrijfsfitness, Teambuilding en Bedrijfsuitjes

Vitaliteit in je organisatie

Fitte medewerkers zijn productiever

ProgressGym heeft vele verschillende disciplines in huis als het gaat om gezondheidsbevorderende activiteiten. Dit houdt in dat wij naast het aanbieden van trainingen, voedingsadvies, sportmassages en gecombineerde leefstijlinterventie voor particulieren, ook bedrijven op weg helpen naar meer vitaliteit.

Dat doen we door middel van een op maat gemaakt vitaliteitsplan, bedrijfstrainingen, teambuildingsprogramma’s en teamuitjes. Wat mag je van ons verwachten?

* Vanaf medio 2024 kunnen je medewerkers terecht op onze nieuwe fitnesslocatie in Eerbeek.  Je kunt je collega’s alvast inschrijven via onderstaande knop. Houd onze social media in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Samen kijken we wat jouw organisatie nodig heeft om vitale, productieve en ontspannen medewerkers te vormen. Onze trainers en coaches nemen je collega’s één voor één onder de loep om te kijken wat zij nodig hebben om fitter en vitaler te worden. Dit houdt in dat we coachen op voeding, beweging en gedrag. Er zijn verbluffende resultaten behaald met diverse bedrijven in de omgeving Apeldoorn, Dieren, Brummen en Eerbeek. 

Jouw medewerkers kunnen zich via je organisatie inschrijven voor vrije fitness en groepslessen in onze moderne fitnesslocatie in Eerbeek. Hierdoor profiteren zowel je bedrijf als je medewerkers van belastingvoordeel. Je kunt zelf bepalen hoeveel eigen bijdrage ze betalen, of je ze korting geeft of beiden. Wij denken graag me je mee over de beste invulling van bedrijfsfitness bij ProgressGym.  

Vitaliteit binnen je bedrijf heeft niet alleen te maken met de fysieke en emotionele fitheid van alle individuele medewerkers. Het hangt ook af van de mate waarin zij kunnen samenwerken en voor elkaar door het vuur gaan. Tijdens onze memorabele bedrijfsuitjes en teambuildingsprogramma’s is geen team hetzelfde meer. In positieve zin uiteraard! Samen met onze Trainers en Coaches gaan de deelnemers één van de mooiste streken van Nederland ontdekken. Het sportieve teambuildingsprogramma is door ons eenvoudig aan te passen naar de mogelijkheden alle individuen. Zo is het voor iedereen leuk én uitdagend!

Waar een vitaliteitsprogramma een uitgebreid plan van aanpak is voor het terugbrengen of verbeteren van de vitaliteit binnen jouw organisatie, kun je natuurlijk ook kiezen voor bedrijfstrainingen. Dit kan door middel van Small Group Trainingen in een van onze Gyms in Beekbergen en Eerbeek of op uw eigen locatie. De trainingen blijven leuk, leerzaam en intensief door de grote afwisseling die wij toepassen.

PROFESSIONALS

Wij werken alleen met vakkundige, enthousiaste en gediplomeerde trainers en coaches die 100% geven om jou te helpen

PERSOONLIJK

Wij houden van persoonlijke aandacht. Dat werkt prettig en zorgt voor het beste resultaat op de lange termijn

BREED AANBOD

Iedereen is anders! Daarom hebben wij een breed aanbod met Personal Training, Fitness, Groepslessen, Massages en meer.

Vitaliteitsprogramma & Bedrijfstrainingen

Is bedrijfsfitness iets
voor jouw organisatie

Wanneer jouw medewerkers fit en gezond zijn zullen zij beter presteren, lekkerder in hun vel zitten en ervaar je minder ziekteverzuim. Wij zetten jarenlange expertise in om jouw bedrijf fitter en gezonder te maken door middel van een op maat gemaakt vitaliteitsprogramma. Hierin worden jouw werknemers gecoacht op voeding, beweging en gedrag en zullen daarnaast deelnemen aan groepstrainingen van maximaal 6 personen.

BELASTINGVOORDEEL

Natuurlijk zijn er kosten gemoeid met een weg naar een vitale onderneming. Echter, komen je organisatie én jouw medewerkers in aanmerking voor belastingvoordeel. Zo kun je vanuit de werkkostenregeling (WKR) besparen op de afdracht van sociale werkgeverslasten. Jouw medewerkers kunnen belast loon ruilen voor een van onze onbelaste vitaliteitsprogramma’s.

Wil je weten wat ProgressGym voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op. Wij lichten graag alle mogelijkheden toe in een gesprek op jouw locatie of in een van onze studio’s in Beekbergen of Eerbeek, nabij Apeldoorn.

VOORDELEN VAN EEN VITALITEITSPROGRAMMA

  1. Minder ziekteverzuim
  2. Fitter personeel
  3. Betere werkprestaties
  4. Minder stress
  5. Betere band tussen collega’s
  6. Meer waardering voor de onderneming

Sportieve bedrijfsuitjes & teambuilding

Onvergetelijke teambuilding

Organiseer een memorabel bedrijfsuitje en werk tegelijkertijd aan het vormen van een hecht team. Dat is wat ons betreft een perfect bestede dag! Wij weten wat het is om aandacht te besteden aan een goede samenwerking binnen een team of een bedrijf. Commitment en communicatie zijn onmisbaar voor een goed functionerende groep. Daarom zijn dit de belangrijkste pijlers van ons teambuildingsprogramma, waarin wij samen met jouw medewerkers en collega’s tot het uiterste gaan.

Je mag van ons goed georganiseerde sportieve activiteiten verwachten waarbij teambuilding centraal staat. Geen middagje karten, geen warm uurtje op de bowlingbaan of een suffe borrel in de plaatselijk kroeg. Nee! Wij doen dit helemaal anders. Met ProgressGym ga je door waar andere teambuildingsprogramma’s stoppen. Het is tijd om alle ego’s thuis te laten en als een team te gaan samenwerken. Opgeven is geen optie!

OPNIEUW LEREN SAMENWERKEN

Door middel van een fysiek en mentaal intensieve dag, leren je collega’s opnieuw samenwerken. Dit doen we niet alleen door inspanning, maar ook door het voeren van gesprekken en het houden van evaluaties.

Het team moet samenwerken zoals ze nog nooit eerder gedaan hebben. Het is tijd om voor elkaar door het vuur te gaan! Hard werken en elkaar helpen is daar onlosmakelijk mee verbonden.

Natuurlijk is het naast een intensieve vooral een hele leuke en leerzame dag. Het wordt er een om nooit te vergeten. En dat allemaal in het mooiste natuurgebied van Nederland, de Veluwe. Je vindt ons in de buurt van Apeldoorn in het prachtige Beekbergen en Eerbeek.