Train2Perfection wordt ProgressGym

Van Train2Perfection naar Progress Gym: Jouw weg naar vooruitgang

Stel je voor: een nieuwe naam, een complete gezondheidsvisie en dezelfde toewijding aan jouw fitnessreis. Wat nu nog bekend is als Train2Perfection, wordt nog krachtiger en inspirerender. Ontdek wat wij klaar hebben staan om samen met jou nog sneller te groeien en vooruitgang te boeken.

Train2Perfection wordt Progress Gym

September 2023 is een nieuwe mijlpaal in de fitnessreis van Train2Perfection. Ruim 10 jaar geleden begonnen Sonny Scherpenzeel en Simone Pelgrim aan hun missie om mensen zoals jij sterker, fitter en gezonder te maken. Na een prachtige periode met Personal Gyms in Eerbeek en Beekbergen is het tijd voor de volgende stap.

Een Full Service Sportschool in Eerbeek op de Veluwe.

Vol trots presenteren wij samen met mede-eigenaar Buddie Bosch: Progress Gym

Buddie’s grootste passie is om op een professionele en gedreven manier jou te begeleiden om je doelen te behalen. Je kent hem al van onze huidige Personal Gyms in Beekbergen en Eerbeek waar hij op een leuke, inspirerende en motiverende manier je begeleidt. Vanaf heden is hij mede-eigenaar van Progress Gym Eerbeek en zul je hem regelmatig op de nieuwe locatie tegen het lijf lopen.

Een nieuwe weg vroeg niet alleen om een nieuwe samenwerking, maar ook om een nieuwe naam: Progress Gym. Onze missie is om met iedereen meetbare progressie, oftewel vooruitgang te boeken. Of dit is in kilo’s vet die je wilt verliezen, de spiermassa die je wilt aankomen, of de marathon die je wilt gaan lopen. Het begin van je fitnessreis begint met een kleine stap voorwaarts. Wij geven je graag alle tools die je nodig hebt om uiteindelijk op je eindbestemming aan te komen.

De nieuwe locatie van Progress Gym zal medio 2024 geopend worden aan de Kollergang in Eerbeek. Het wordt het kloppende nieuwe hart van onze fitnessactiviteiten en coaching. Het nieuwe pand is een hub voor een breed scala aan mogelijkheden voor zowel individuele klanten als bedrijven.

Natuurlijk blijft onze goed uitgeruste Personal Gym in Beekbergen bestaan. Deze locatie gaat ook verder onder de naam Progress Gym. Ook hier ben je van harte welkom voor Personal, Duo en Groepstrainingen door van een van onze professionals. Ook blijven we effectieve bedrijfstrainingen en uitdagende teamuitjes organiseren.

locatie progressgym

Programma Progress Gym

Het programma van Progress Gym gaat bestaan uit:

 • Vrije fitness voor leden
 • Personal Training
 • Duo Training
 • Small Group Training
 • Bedrijfstrainingen
 • Groepslessen

Vrije fitness

Op de begane grond van het nieuwe pand komt een prachtige vrije gym. Deze ruimte wordt beschikbaar gesteld aan iedereen die beschikt over de basiskennis van fitness en krachttraining. Wanneer je al langer bij ons traint, weet je precies hoe je de oefeningen technisch goed moet uitvoeren.

Onze visie is dat iedereen gezond, fit en sterk kan worden met de juiste begeleiding. Omdat te kunnen bereiken is er basiskennis nodig van krachttraining en beweging, maar ook op het gebied voeding, slaap en mentale gezondheid. Daarom brengen wij je graag de beginselen van deze pijlers bij.

In de fitnessruimte van de nieuwe sportschool komt een divers assortiment van fitnessapparaten, halters en gewichten. Hier kun jij zelf werken aan je doelen door middel van een door ons geschreven trainingsprogramma. Indien nodig of wenselijk vullen wij deze aan met voedingsadviezen voor gewichtsverlies, spieropbouw of vitaliteit. Zo heb jij alle tools om een succes te maken van jouw gezondheidsreis.

Omdat wij het essentieel vinden dat iedereen op een goede, verantwoorde en gezonde manier traint, zullen wij altijd duidelijk aanwezig zijn in de vrije fitnesszaal. Wij houden ongeacht je ervaring en fitnessdoel graag bij iedereen een vinger aan de pols en zullen waar nodig je helpen bij het uitvoeren van je oefeningen.

Progress Gym - Groepslessen Eerbeek 1

Personal Training

Ook in het nieuwe pand aan de Kollergang bieden wij Personal Training aan. Je werkt dan samen met een coach, één op één, aan jouw fitnessdoelen. Ook hier coachen wij je op het gebied van bewegen, voeding, rust en mentale gezondheid. Zo is de kans op succes extra groot en heb je een professionele stok achter de deur.

Zoals je van ons gewend bent, kun je ook op de nieuwe locatie kiezen voor Duo en Small Group Trainingen wanneer je graag met iemand anders traint, maar dit wel in een kleine groep wilt doen. De Personal Trainer kan je op deze manier goed en intensief begeleiden.

Bedrijfstrainingen

De Progress Gym sportschool wordt ook een plek waar medewerkers van bedrijven samen kunnen werken aan een gezonder en vitaal leven. Onze coaches stellen een vitaliteitsplan op waardoor werknemers fysiek en mentaal gezonder worden en beter belastbaar zijn. Vele bedrijven uit de regio Eerbeek, Dieren, Apeldoorn en Brummen gingen je voor.

Push up op halterstang Personal Training

Groepslessen

Bewegen moet in de eerste plaats leuk zijn! Daarom krijgt Progress Gym naast een ruimte voor vrije training, personal training en bedrijfstraining ook een locatie binnen het pand voor groepslessen.

Welke lessen we precies aan gaan bieden, laten wij je op een later moment graag weten. Je mag er in ieder geval vanuit gaan dat ze leuk, uitdagend en motiverend zijn. Het is een mooie en sportieve manier om nieuwe mensen te leren kennen. Uiteraard ben je ook van harte welkom met een eigen clubje vrienden of familieleden.

Motiveer elkaar om in beweging te komen tijdens een van onze groepslessen.

Ook Progress Gym betekent kwaliteit

Train2Perfection gaat dus verder onder de naam Progress Gym. De uitstraling verandert en er komt een locatie bij. Maar je mag nog steeds dezelfde kwaliteit en werkwijze verwachten bij de trainingen.

Ook bij Progress Gym blijven we vasthouden aan dezelfde hoge standaard. De deskundige trainers en coaches blijven zich inzetten om je te begeleiden. Je mag dezelfde passie, kennis en kwaliteit verwachten als voorheen.

Progress Gym staat voor:

 • Progressie, oftewel vooruitgang
 • Kwaliteit
 • Kennis en kunde van medewerkers
 • Goede, persoonlijke sfeer
 • Uitstekende hygiëne
 • Flexibiliteit
 • Veelzijdige apparatuur
 • Gevarieerd programma
 • Betrouwbare weg naar succes
 • Goede bereikbaarheid

Ben je benieuwd hoe anderen Train2Perfection de afgelopen 10 jaar hebben ervaren? Neem dan een kijkje bij de recensies van particulieren en bedrijven.

Hoe gaat de locatie eruit zien?

De nieuwe locatie van Progress Gym aan de Kollergang in Eerbeek zal een grote verbouwing ondergaan. Er zal hard gewerkt gaan worden. Er vinden veranderingen plaats op grote lijnen maar ook in details. Om je alvast een inkijkje te geven in het eindresultaat vind je hieronder een aantal impressies.

Progress Gym - Vrije Fitness - Eerbeek 3

Meer informatie over Progress Gym

In de laatste maanden van 2023 en de eerste van 2024 zal er hard gewerkt worden om de nieuwe locatie aan de Kollergang in Eerbeek te verbouwen en in te richten. Progress Gym Eerbeek verwacht medio 2024 haar deuren te openen. Tot die tijd blijf je van harte welkom in onze huidige Personal Gyms in Beekbergen en Eerbeek.

Via Instagram en Facebook kun je zien hoe de werkzaamheden vorderen en hoe het pand er uiteindelijk uit gaat zien. Wanneer de openingsdatum vastgesteld is, ben je uiteraard van harte welkom om een kijkje te nemen in het nieuwe pand.

Tot snel! Het enthousiaste team van Progress Gym.

Wil je niet wachten tot 2024 en nu alvast beginnen aan je fitnessdoelen? Vraag dan 1 vrijblijvende proeftraining inclusief gesprek met een van onze coaches aan en begin vandaag nog aan een gezonder en vitaal leven.

WORD OOK KRACHTIG EN VITAAL

Start vandaag nog met het behalen van je doelen door middel van Fitness, Personal Training en Groepslessen in onze Gyms in Beekbergen en Eerbeek.
start vandaag

Word zelf een gezondheidsexpert. Lees onze artikelen boordevol tips