Wat is jouw gezondheidsdoel

Kies voor de beste Personal Trainer in Apeldoorn om jouw doelen te bereiken

Wanneer je iets echt graag wilt, maar je weet niet hoe. En je bent bovendien al een tijdje op zoek naar de beste manier om jouw gezondheidsdoelen te realiseren, maar je komt niet verder. Stop dan met zoeken en lees in deze blog waarom ProgressGym dé beste Personal Trainer is in de regio Apeldoorn, Eerbeek en Dieren.

Bij ProgressGym krijg je voor hetzelfde geld een Personal Trainer én een Personal Leefstijl Coach! Lees snel verder en ontdek waarom ProgressGym de beste keuze is om je langgekoesterde gezondheidsdoelen te bereiken. 

Op maat gemaakte Personal Training in Apeldoorn

Een van de grootste voordelen van Personal Training bij ProgressGym is dat het programma is afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Samen stellen we vast wat je wilt bereiken. Vervolgens kijken onze trainers en coaches hoe en in welk tempo het doel te behalen is. Of dit afvallen, spieropbouw, verbeteren van je uithoudingsvermogen, vitaal ouder worden, of stressvrij en fit leven is, maakt niet uit. 

Het programma dat hieruit ontstaat, bestaat grofweg uit drie onderdelen; fysieke training, voeding en mentale gezondheid:

Personal Training Squat

1 Fysieke training

We doen een nulmeting waaruit blijkt wat je conditie is en hoe sterk je spieren op dit moment zijn. Je lichaam wordt onder andere gemeten qua gewicht, omtrek en vetpercentage. Ook kijken we hoe je reageert op bepaalde fysieke inspanning om een vertrekpunt te bepalen. Zo kunnen we samen in de loop van de tijd zien wat de vorderingen zijn en aan de hand daarvan aanpassingen doen. 

We stellen een programma op voor een aantal trainingen per week. Sommige mensen doen veel krachttraining en anderen combineren dit met cardio- of HIIT-training om de conditie en capaciteit van je hart en longen te vergroten. Hoe het programma voor jou eruit gaat zien, hangt af van je doelen en de nulmeting. 

Leefstijllessen met Small Group

2 Voeding

Personal Training van ProgressGym omvat meer dan alleen fysieke training! Wij leren je ook hoe je het beste je lichaam kunt voeden om een zo gezond en vitaal mogelijk gevoel te hebben. Ook geven we advies wat je moet eten om je spieren te vergroten en krachtiger te maken. We laten je zien wat bepaalde voedingsstoffen met je fysieke én mentale gezondheid doen, zodat jij gezonde keuzes leert te maken. 

Voor de ene deelnemer betekent dit meer eiwitten eten, voor de ander minder koolhydraten. Het kan ook zijn dat je goed eet, maar bijvoorbeeld te weinig water drinkt. Onze coaches hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van voeding en blijven zich ontwikkelen en de laatste onderzoeken volgen. Zo ben jij altijd verzekerd van het beste advies. 

Verantwoord afvallen bij Train2Perfection

3 Mentale gezondheid

Je kunt fysiek goed gezond zijn en de juiste voeding tot je nemen, maar wanneer je niet lekker in je vel zit, kan het leven zwaar aanvoelen. Daarom is mentale gezondheid een belangrijk onderdeel van de contactmomenten met je Personal Coach. We staan regelmatig stil bij hoe het met je gaat. Heb je het naar je zin op je werk? Zijn er dingen die wringen in je thuissituatie? Slaap je niet lekker? Het zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen. 

Door jarenlange ervaring is ons team in staat om je te coachen op het gebied van je mentale gezondheid. We houden je een spiegel voor en denken met je mee over doelen die je voor jezelf wilt stellen. We geven je handvatten om je leven positief te veranderen. Ook kijken we naar hoe je ontspant en slaapt en geven we je adviezen hoe je meer rust in je dagelijkse leven kunt inbouwen. Ontspannen is namelijk net zo belangrijk als inspannen om een gezond en vitaal leven te creëren.

Personal Training

Personal Training is persoonlijke begeleiding

Een groot voordeel van Personal Training bij ProgressGym is de persoonlijke begeleiding die je krijgt. Je werkt een op een met een van onze coaches in een Personal Gym waar maximaal 2 à 3 trainers met hun cliënt bezig zijn. Er is daardoor alle tijd en ruimte voor persoonlijke vragen en je komt geen individuele sporters tegen zoals in de sportschool. 

Jouw coach werkt op dat moment met jou en is er voor jou. Alle aandacht is gericht op de doelen die jij gesteld hebt. De trainers zijn er om je te begeleiden, aan te moedigen en te motiveren. Hierdoor blijf je vooruitgang boeken.

Onze coaches zorgen bij elke fysieke training voor een veilige omgeving waarin jij je programma (onder begeleiding) gaat uitvoeren. Ze letten erop dat je de oefeningen correct uitvoert, zodat je blessures voorkomt en effectief traint. Wanneer je last van lichamelijke klachten hebt, geeft je Personal Trainer passende alternatieve oefeningen, zodat je kunt blijven werken aan je doelen. 

Pull up Personal Training

Personal Trainer biedt variatie in je trainingsroutine

Als je al een tijdje zelf traint, kan het soms moeilijk zijn om nieuwe oefeningen te bedenken en jouw trainingsroutine te variëren. Met onze Personal Training krijg je een gevarieerd trainingsprogramma dat steeds wordt aangepast om uitdaging te blijven bieden en dichter bij je doel te komen. Jouw Personal Coach kan nieuwe oefeningen introduceren, de intensiteit van de training verhogen en het trainingsprogramma aanpassen aan jouw voortgang.

Hierdoor blijft zowel je lichaam als je brein op een positieve manier geprikkeld. De training blijft leuk en uitdagend waardoor de kans van slagen vele malen groter is. 

Personal Training Battle Rope

Personal Trainer zorgt voor extra motivatie

Een personal trainer biedt blijvende motivatie om je doelen te bereiken. Zie ons maar als een gediplomeerde coachende stok achter de deur. Omdat je programma op maat gemaakt is voor jou en wij onderweg leren hoe je lichaam reageert, kunnen we zorgen dat je op een leuke manier uitgedaagd blijft. 

We blijven je aanmoedigen om je doel te bereiken en nieuwe te stellen, waardoor jij meer zelfvertrouwen en motivatie krijgt om door te gaan. Wanneer het even niet meezit zijn wij er om je te begeleiden en te helpen om de weg naar boven weer te vinden. Je staat er niet alleen voor! 

Hardlopen in het bos Personal Training

Personal Training in een landelijke omgeving ten zuiden van Apeldoorn

De Personal Gym van ProgressGym ligt in Beekbergen een paar kilometer ten zuiden van Apeldoorn in een prachtige landelijke omgeving. Wanneer je bij ons de deur uitstapt loop je zo de Veluwe op. En dat doen we dan ook met onze deelnemers. Dus is het mooi weer en past het bij jouw doelen en interesses dan gaan we af en toe naar buiten, het bos in. Wat is er beter voor lichaam en geest dan een beetje zonneschijn en frisse boslucht?

Je kunt zowel op de fiets als met de auto onze Personal Gym bereiken. We hebben parkeerplaatsen voor de deur, douches en toilet in de kleedruimte, een massageruimte, koffiehoek met relaxbank en de nieuwste apparatuur voor je klaar staan.

➽ Wist je dat Beekbergen onderdeel is van de gemeente Apeldoorn en dat ProgressGym op slechts 4 km van Ugchelen en 6,5 km van het centrum van Apeldoorn ligt?

Sinds 2013 hebben wij heel veel mensen mogen begeleiden naar een gezonder en fitter leven uit de regio Apeldoorn in onze Personal Gym in Beekbergen. Er komen mensen uit Apeldoorn, Hoenderloo, Ugchelen, Lieren, Oosterhuizen, Loenen, Beekbergen, Twello en Klarenbeek naar ons toe om te werken aan hun gezondheidsdoelen. Woon jij in de regio Apeldoorn? En ben je op zoek naar de beste en meest persoonlijk aanpak? Reserveer dan nu 1 vrijblijvende training inclusief gesprek met een van onze Personal Coaches. Ontdek hoe wij werken en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Personal Training en Gecombineerde Leefstijl Interventie in Apeldoorn

Wil je graag deelnemen aan het Gecombineerde Leefstijl Interventie programma, ook wel GLI genoemd en heb je een doorverwijzing van jouw arts? Dan helpt onze gecertificeerde Leefstijl Coach je graag verder. Wat GLI precies inhoudt en of je in aanmerking komt om gratis aan je gezondheid te werken? Lees je in dit uitgebreide artikel

Personal Trainers en Coaches van Train2Perfection

Daarom is Train2Perfection de beste Personal Trainer in Apeldoorn

Er zijn tal van Personal Trainers in de regio Apeldoorn te vinden, maar waarom moet je kiezen voor Train2Perfection? Wat maakt ons onderscheidend? We hebben het even voor je op een rij gezet. Wil je met eigen ogen zien en horen wat wij samen met jou kunnen bereiken? Vraag dan vrijblijvend 2 proeftrainingen inclusief gesprek met een van onze trainers/coaches aan. 

 • Professionele trainers en coaches met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van fysieke training, voeding en mentale gezondheid.
 • De trainers en coaches blijven studeren en doorleren en zijn daarom altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Je hebt beschikking over de nieuwste apparatuur en trainingsmethodes.
 • Je traint in een Personal Gym zonder individuele sporters, maar altijd met jouw eigen Personal Trainer. Zo is er veel ruimte voor een persoonlijke aanpak. 
 • De Personal Trainers zijn Personal Trainer, Voedings- en Mental coach en Lifestyle Adviseur in een. Je krijgt dus vier coaches voor de prijs van één.
 • Kennis in huis om (amateur- en professionele) sporters te begeleiden met een sportspecifiek programma.  
 • Je krijgt altijd een op maat gemaakt programma die elke 6 à 8 weken bijgesteld wordt, zodat je doelen zo snel mogelijk behaald worden. Op basis van terugkerende fysieke metingen en jouw feedback kunnen we eenvoudig bijsturen wanneer dat nodig is.
 • Digitale app voor je smartphone waarin alle informatie omtrent je doelen en voortgang kan worden bijgehouden. 
 • De Personal Gym ligt aan de rand van de Veluwe wat het mogelijk maakt om ook buiten te trainen wanneer je daar behoefte aan hebt.
 • Wij hebben een gecertificeerd GLI coach die de Gecombineerde Leefstijl Interventie toepast in onze Personal Gym.
 • Je kunt bij ons ook terecht voor sport- of ontspanningsmassages in onze Personal Gym in Beekbergen
 • Naast Personal Training de mogelijkheid om voor Duo Training of Small Group Training te kiezen, wanneer je graag met anderen actief bezig wilt zijn. 
 • Volgens onze klanten zijn we  5 sterren Personal Trainers in Apeldoorn. Je kunt de meningen en Google-reviews lezen op deze pagina
 • Veel bijzondere resultaten behaald met onze enthousiaste sporters.
 • Eerlijke prijzen voor Personal-, Duo– en Small Group Trainingen.  

Kortom, ProgressGym is de beste keuze voor Personal Training in de gemeente Apeldoorn. De trainers en coaches blijven studeren om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, werken met de nieuwste apparatuur en bieden een holistische aanpak. Met de persoonlijke, op maat gemaakte trainingsprogramma’s en flexibele trainingsschema’s, kun je er zeker van zijn dat je de beste begeleiding krijgt om je doelen te bereiken en een gezondere en gelukkigere versie van jezelf te worden.

➽ Start vandaag nog en vraag één gratis proeftraining aan bij een van onze Personal Coaches. Ontdek zelf of ProgressGym hét middel is om jouw doelen te bereiken. 

Train2Perfection Personal Trainer in Apeldoorn locatie Beekbergen

Personal Trainer in Apeldoorn

Je vindt de Personal Gym van ProgressGym in Beekbergen, in de gemeente Apeldoorn aan de rand van de Veluwe op adres:

Dorpstraat 93
7361 AT Beekbergen

➽ Wist je dat we ook een locatie hebben in Eerbeek? Medio 2024 openen we de deuren van deze gloednieuwe fitnesslocatie met vrije fitness, groepslessen, personal training, massages, fysiotherapie en meer. 

We staan te trappelen om met je aan de slag te gaan? Heb je nog geen duidelijk doel voor ogen? Lees dan verder op onze ‘doelen’ pagina en wellicht voel jij je geïnspireerd door de resultaten van anderen.