ProgressGym Beekbergen en Eerbeek
Logo ProgressGym

Officiele opening van sportschool ProgressGym Eerbeek

Het is zover! ProgressGym, de nieuwste sportschool van Eerbeek, opent op zaterdag 26 oktober 2024 officieel haar deuren. Van 11.00 uur tot 17.00 uur is iedereen uitgenodigd om een kijkje te nemen in de gloednieuwe fitnessfaciliteit en deel te nemen aan sportieve activiteiten. Het belooft een feestelijke dag te worden aan de Kollergang 14a in Eerbeek.

Kom je ook? Zet zaterdag 26 oktober alvast in je agenda!

Je mag de hele dag gratis vrije fitness en geplande groepslessen volgen (vol = vol)

Moderne fitnesslocatie in Eerbeek

Met de officiële opening van ProgressGym Eerbeek heeft de regio er een moderne, grote en gevarieerde fitnesslocatie gekregen. Sporters van alle niveaus kunnen hier terecht om aan hun gezondheid te werken. De sportschool heeft een groot aanbod op het gebied van gezondheid en vitaliteit:

    • Vrije Fitness: Train zelfstandig volgens een persoonlijk trainingsschema, met begeleiding van onze professionele trainers en coaches die klaarstaan om je te ondersteunen. ➽ lees meer over vrije fitness.
    • Groepslessen: Werk samen aan je fitheid en vitaliteit in een energieke groepssetting. Kies uit bokszaktrainingen, yogalessen of een uitdagend HIIT-circuit. ➽ lees meer over groepslessen.
    • Personal Training: Train één-op-één met een van onze leefstijlcoaches, gericht op jouw specifieke doelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of gewoon fitter wilt worden, wij helpen je op weg. ➽ lees meer over personal training.
    • Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI): Onze gediplomeerde GLI-coach begeleidt je bij verantwoord en blijvend gewichtsverlies. Voor deelname is een doorverwijzing van je huisarts nodig. ➽ lees meer over gli.
    • Sportmassage: Het verbeteren van je fitheid gaat verder dan alleen trainen. Onze ervaren masseurs verlichten pijnlijke en vermoeide spieren, zodat je optimaal kunt herstellen. ➽ lees meer over sportmassage.
    • Fysio- en Manuele Therapie: Heb je last van blessures, pijnklachten of beperkingen in je beweging? Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten en manueel therapeuten staan klaar om je met gerichte behandelingen en oefeningen te helpen. ➽ lees meer over fysiotherapie.
ProgressGym Beekbergen en Eerbeek
Moderne sportschool met fitnessapparatuur in zwart-wit.

Daarom kies je voor ProgressGym

Bij ProgressGym vind je alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te behalen onder één dak. Alle disciplines versterken elkaar en kunnen gecombineerd worden. De sportschool onderscheidt zich door een combinatie van hoogwaardige en moderne faciliteiten, deskundige en aanwezige begeleiding en een persoonlijke aanpak. 

Wat ProgressGym uniek maakt, is de veelzijdigheid van het aanbod. Je kunt je eigen ultieme fitnessprogramma samenstellen door vrije fitness, groepslessen, personal training en sportmassages te combineren. Wil je extra persoonlijke aandacht? Onze ervaren Personal Trainers en Coaches staan voor je klaar met een op maat gemaakt programma. Dit programma schrijven wij op basis van jouw doelen, zoals afvallen, spieropbouw, fit worden of trainen voor een sportevenement. Jouw persoonlijke informatie, vooruitgang en programma’s worden opgeslagen in de ProgressGym app. Zo heb je altijd alle nodige informatie bij de hand. 

Bij ProgressGym Eerbeek heb je toegang tot een team van ervaren en professioneel opgeleide coaches, trainers en therapeuten. Of je nu wilt herstellen van een blessure, je sprongkracht wilt verbeteren tijdens het basketballen, verantwoord wil afvallen, spiermassa wilt creëren of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten, hier krijg je de beste begeleiding.

De eigenaren van ProgressGym aan het woord

De eigenaren van ProgressGym Simone, Sonny en Buddie spreken vol enthousiasme over de opening van de nieuwe sporthub in de regio. “We zijn trots dat eindelijk officieel onze deuren kunnen openen voor sporters uit de gemeente Brummen en Dieren. We wilden een plek creëren waar iedereen ongeacht zijn of haar niveau vooruitgang kan boeken op het gebied van fitness en vitaliteit. Ruim 10 jaar geleden begon onze missie om de gezondheid en het welzijn van onze sporters te bevorderen. Daarbij geloven we dat echte progressie voortkomt uit het nemen van dagelijkse stappen. We zijn daarom niet alleen een sportschool maar een inspirerende plek voor onze leden, waar ze hulp krijgen om gezonder, fitter en vitaler te worden en te blijven.”

Alle medewerkers van ProgressGym tonen 100% inzet wanneer ze met mensen aan het werk zijn. Ze zijn gepassioneerd over hun vak en blijven bijleren. Zo hebben en houden ze de meest up-to-date kennis van training, voeding, gedrag en mindset.

➽ Maak kennis met ons enthousiaste team.

Kom je ook naar de officiële opening?

Zet zaterdag 26 oktober 2024 in je agenda en kom vrijblijvend de nieuwe sportlocatie in Eerbeek bekijken. We geven je graag een rondleiding, beantwoorden je vragen. Ook kun je deelnemen aan het sportieve dagprogramma dat we vlak voor de opening bekend maken. Het belooft een geweldige dag te worden!

WORD OOK KRACHTIG EN VITAAL

Start vandaag nog met het behalen van je doelen door middel van Fitness, Personal Training en Groepslessen in onze Gyms in Beekbergen en Eerbeek.
start vandaag

word ook een gezondheidsexpert. lees onze artikelen

Gegrilde steak met asperges en tomaten.
Verantwoord afvallen

Wat is de beste voeding om blijvend af te vallen?

Ben je benieuwd wat de beste voeding is om blijvend af te vallen? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Er is niet één specifiek dieet of voedingsmiddel waardoor iedereen ineens vet verliest. Maar wees niet getreurd er zijn tal van tips die je kunt volgen om gewichtsverlies een boost te

Lees verder »