Personal Training Beekbergen bij Apeldoorn

De beste Personal Training vind je in Beekbergen, onder de rook van Apeldoorn

Personal Training van ProgressGym in Beekbergen, is dé plek waar jouw fitnessdoelen werkelijkheid worden en je de beste versie van jezelf kunt zijn. Gelegen in de prachtige omgeving aan de rand van de Veluwe, onder de rook van Apeldoorn, bieden we je persoonlijke begeleiding op weg naar een leven vol energie, vitaliteit en gezondheid.

Persoonlijke aandacht en aanpak

Wij begrijpen dat iedereen uniek is en daarom bieden we bij ProgressGym Beekbergen een persoonlijke aanpak die gericht is op jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu wilt werken aan vetverlies, krachtopbouw of simpelweg fit en gezond wilt blijven, onze Personal Trainers staan voor je klaar om je te helpen deze doelen te bereiken. Dat doen we door middel van Personal, Duo en Small Group Training, leefstijladvies en coaching.

Aandacht voor lichaam en geest

Bij ons draait het niet alleen om de fysieke training, maar om een holistische benadering waarbij we rekening houden met voeding, beweging, gedrag en mentale gezondheid. Samen met jouw professionele coach bepaal je de richting van je traject, waarbij jouw wensen en behoeften altijd centraal staan.

Succes wordt niet alleen bepaald door hard te trainen en gezond te eten. Rust in je lichaam en hoofd is net zo belangrijk. Er is daarom tijdens de Personal Trainingen in de buurt van Apeldoorn tijd en ruimte om ook daar aandacht aan te besteden. Je krijgt advies over hoe je een goede fysieke en mentale gezondheid kunt krijgen en hoe je jouw leven het beste kunt inrichten.

Kwark of Eiwitshake

Lekker én gezond eten

Voeding is een essentieel onderdeel van jouw succes. Daarom leren we je bij ProgressGym hoe je jouw voedingspatroon kunt aanpassen op basis van jouw levensstijl en persoonlijke doelen. Geen strenge diëten bij ons, maar duurzame veranderingen die je helpen jouw doelen te bereiken en vast te houden op de lange termijn. Natuurlijk is er ruimte om een keer pizza of een patatje te eten. Wij vinden het belangrijk dat je jouw nieuwe levensstijl kunt volhouden en daar hoort af en toe jezelf iets gunnen bij.

Personal Training Stopwatch

Personal Training Beekbergen bij Apeldoorn

Tijdens de Personal Trainingen in onze Personal Gym in Beekbergen werken we een-op-een aan jouw doelstellingen op een manier die bij jou past. De trainingen zijn afwisselend, motiverend en uitdagend, waarbij we altijd zorgen voor een veilige en verantwoorde aanpak. Daarnaast fungeert jouw Personal Trainer ook als Personal Coach, die je ondersteunt bij het veranderen van negatieve gedachten en gewoontes en je helpt om een positieve en open mindset te ontwikkelen.

Leuke, gezellige sportschool met veel persoonlijke aandacht. Voldoende afwisseling bij de oefeningen en daarnaast ook aandacht voor voeding en leefstijl. De coaching helpt om meer uit mezelf te halen en de motivatie vast te houden.

Duo Training: Samen met een sportmaatje trainen

Naast Personal Training bieden we ook Duo Training aan, waarbij je samen met een vriend, vriendin of familielid kunt werken aan jullie doelen. Je traint gelijktijdig met een van onze coaches in de Personal Gym in de buurt van Apeldoorn. Je krijgt veel aandacht en er is uiteraard ruimte om advies te krijgen op het gebied van voeding, training en gedrag.

Small Group Training Apeldoorn

Small Group Training: Trainen met maximaal 6 personen

Onze sportlocatie in Beekbergen heeft ook ruimte om samen met maximaal 6 personen aan je fitnessdoelen te werken. Dit doe je wederom onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer. Deze coacht jullie met name op het gebied van krachttraining, HIIT-training en cardio. Maar er is uiteraard ruimte en tijd om je vragen te stellen over voeding en emotionele gezondheid. 

 

Je kunt je eigen groep van 6 sporters samenstellen of aansluiten bij een van onze bestaande groepen. Ook kunnen (delen) van sportverenigingen sportspecifieke trainingen aanvragen en in kleine groepen werken aan betere resultaten.

De Personal Gym ligt vlakbij Apeldoorn

Onze locatie in Beekbergen is eenvoudig te bereiken vanuit Apeldoorn, Loenen, Lieren en uiteraard Beekbergen. Je kunt met je auto of fiets voor de deur parkeren. Vanuit onze Personal Gym loop je in een paar minuten het bos van de Veluwe in. Wanneer je dat prettig vindt, kunnen we ook buiten trainen wanneer het mooi weer is.

Personal Gym Beekbergen

Faciliteiten ProgressGym Beekbergen

Het hart van onze locatie is de Personal Gym met moderne apparatuur en accessoires, voor krachttraining, cardio en HIIT-training. Daarnaast beschikt ProgressGym Beekbergen over een kleedkamer met toilet en douches, een massageruimte en loungehoek met koffiemachine. Op deze manier kunnen we samen met jou werken aan inspanning, ontspanning en coaching op 1 locatie.

Fitnessapp menu-opties voor sportschoolbeheer.

Mobiele applicatie (app)

Om je te helpen progressie te behalen tijdens de trainingen en coachingsessies, hebben we een mobiele applicatie voor tablet en telefoon laten ontwikkelen.

Hierin worden je training- en voedingsschema’s, lichaamsmetingen en trajecten bijgehouden. Zo hebben jij en je trainer altijd realtime inzichten in je doelen en schema’s.

De app is ook toegankelijk via een computer of laptop. Zo kun je alles heel duidelijk op groter scherm bekijken.

Professionele Personal Coaches

Bij ProgressGym werken we uitsluitend met vakkundige, enthousiaste en gediplomeerde trainers en coaches die zich volledig inzetten om jou te helpen jouw doelen te bereiken. We geloven in persoonlijke aandacht en een progressie op de lange termijn. 

 

Kortom, bij Personal Training Beekbergen sta jij centraal en helpen we jou om de beste versie van jezelf te worden. Begin vandaag nog aan jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven!

Vraag 1 gratis proefles aan met een van onze coaches en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

WORD OOK KRACHTIG EN VITAAL

Start vandaag nog met het behalen van je doelen door middel van Fitness, Personal Training en Groepslessen in onze Gyms in Beekbergen en Eerbeek.
start vandaag

Word zelf een gezondheidsexpert. Lees onze artikelen boordevol tips