Personal Trainers en Coaches van Train2Perfection

Waarom kiezen voor ProgressGym Personal Training?

De naam zegt het eigenlijk al “trainen naar perfectie”. Deze betekenis is natuurlijk voor iedereen weer anders. Waar de ene persoon graag wil afvallen, wil de andere persoon graag aankomen. Perfectie betekent voor ons eigenlijk dat wij in alles ontzettend goed ons best doen om onze sporters naar een zo hoog mogelijk niveau willen tillen. Op het gebied van voeding, beweging en mentale gezondheid. Dit doen wij in onze studio’s in Eerbeek en Beekbergen.

Personal Training bij ProgressGym vlak bij Apeldoorn, Dieren en Brummen

Lukt het jou niet om vet te verliezen of sterker te worden? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar begeleiding die ervoor zorgt dat jij de juiste keuzes maakt omtrent jouw doelstelling! Wij als Personal Trainer en Leefstijlcoaches kunnen jou daarbij helpen! Met onze studio’s in Eerbeek en Beekbergen dicht bij Apeldoorn is er altijd een plek in de buurt. Samen gaan we werken aan de drie pijlers voeding, beweging en gedrag. Bij ProgressGym in Beekbergen, Eerbeek en Apeldoorn ontwikkelen wij op maat gemaakte programma’s waardoor jij doelgericht en efficiënt te werk gaat.

Resultaten bespreken met Personal Trainer

Plan van aanpak

Als je ervoor kiest om met ons jouw leefstijl om te gooien en op een gezonde en verantwoorde manier te werken aan jouw doelstelling zullen we eerst kennis met elkaar moeten maken. Dit gebeurt door middel van een intakegesprek. In het intakegesprek bespreken we samen het doel en het plan van aanpak. Na het intakegesprek volgt er een proeftraining zodat je weet hoe wij te werk gaan tijdens een Personal Training.

Intakegepsrek

Intakegesprek met jouw Personal Trainer

Het intakegesprek is bepalend voor het vervolg van onze samenwerking en daarom vinden wij dit gesprek erg belangrijk.

Wij willen graag de volgende dingen met jou bespreken:

  • Kennismaken
  • Doelstelling(en)
  • Verwachtingen
  • Affiniteit met sport/voeding
  • Medische achtergrond
  • Thuissituatie

Tevens zullen wij een aantal zaken noteren in de vorm van een anamnese formulier. Daarna bespreken we samen hoe we verder gaan en starten we ons traject.

Gespierde vrouw met kalk op handen

Als jij kiest voor ProgressGym zullen wij jou zo goed mogelijk begeleiden naar het doel wat jij voor ogen hebt! Neem contact op voor meer informatie of het aanvragen van twee proeflessen