Progress Gym - Personal Training - Eerbeek 1

Nieuwe sportschool in Eerbeek met vrije fitness, personal training, groepslessen en meer

Stel je voor; een plek waar al je gezondheidsdoelen bereikt kunnen worden. Een plek waar je alles uit jezelf kunt halen onder begeleiding van professionals. Waar mensen uit de omgeving van Eerbeek samenkomen om fit en vitaal te worden. Maak kennis met de langverwachte en gewenste sportschool die je fitness verwachtingen zal overtreffen. Een plek waar vrije fitness, inspirerende groepslessen, verkwikkende sportmassages, op maat gemaakte personal training en zelfs inhouse fysiotherapie samenkomen.

In dit nieuwsbericht nemen we je mee in onze plannen om medio 2024 de deuren te openen van onze full service fitnesslocatie in Eerbeek. Ontdek hoe de plannen zijn ontstaan, de ontwikkelingen er momenteel voor staan en wat de planning voor de komende maanden is. Maar bovenal nodigen we je van harte uit om onderdeel te worden van deze nieuwe fitness-gemeenschap aan de Kollergang in Eerbeek.

Waarom een fitnesslocatie in Eerbeek?

Ruim 10 jaar geleden begonnen Simone Pelgrim en Sonny Scherpenzeel met hun missie om jong en oud weer fysiek fit en mentaal sterk te maken. Train2Perfection was geboren en in de loop van de jaren groeide het bedrijf naar twee Personal Gyms in Beekbergen en Eerbeek. Daar hebben honderden enthousiaste sporters tijdens Personal Trainingen gewerkt aan hun gezondheid. Sommigen deden dat een-op-een met een persoonlijk coach, anderen trainde samen met een sport partner of groepje. Vele kilo’s vet zijn verbrand! Mensen zijn fysiek en mentaal sterk geworden en hebben allemaal hun eigen successen behaald.

Train2perfection wordt ProgressGym

Nieuwe naam: ProgressGym

Na 10 jaar was het tijd voor verandering. Om nog meer mensen van dienst te kunnen zijn en nog beter hun visie en missie te kunnen uitvoeren, zijn beide coaches in 2023 een samenwerking aangegaan met Buddie Bosch. Een professionele en gedreven Personal Trainer die op een inspirerende en motiverende manier met sporters samenwerkt. ProgressGym werd geboren. De nieuwe en verbeterde missie is om iedereen meetbare progressie, oftewel vooruitgang te laten boeken.

Nieuwe fitnesslocatie in Eerbeek

Maar bij een nieuwe naam bleef het niet. Deze nieuwe missie vroeg ook om een gevarieerder aanbod. Naast Personal Trainingen is de vraag naar een full service fitnesslocatie in deze omgeving groot. Een fitness hub waar training, herstel en fysieke gezondheid samenkomen. Een locatie waar fitness, groepslessen, personal training, sportmassages en fysiotherapie onder één dak te vinden zijn. En dat allemaal aan de rand van de Veluwe, in Eerbeek nabij Dieren, Brummen en Loenen.

Progress Gym - Sportschool Eerbeek 1

Hoe gaat de nieuwe sportschool eruit zien?

De nieuwe sportlocatie in Eerbeek wordt het kloppende nieuwe hart van de fitnessactiviteiten van ProgressGym. Het ruime pand is een hub voor een breed scala aan sportmogelijkheden voor zowel individuele sporters als bedrijven.

Begane grond

Op de begane grond vind je een ruim opgezette zaal waarin sporters vrij kunnen fitnessen. Er is een breed assortiment aan hoge kwaliteit toestellen te vinden voor krachttraining en cardio oefeningen. Je mag hier zelfstandig, onder toeziend oog van onze professionele Personal Trainers, werken aan je gezondheid. Je ontvangt een trainingsplan dat we gaandeweg je vooruitgang zullen bijstellen. De trainers houden graag een oogje in het zeil, zodat ze kunnen assisteren bij het uitvoeren van oefeningen en je tips kunnen geven voor nog meer vooruitgang. Dit alles kun je bijhouden in de ProgressGym fitness app. 

 

Daarnaast vind je lockers voor je waardevolle spullen, een koffiecorner, kleedkamers, toiletten en douches op de begane grond. Omdat afbeeldingen meer zeggen dan woorden, kun je alvast een kijkje binnen nemen via onderstaande sfeerbeelden en video.

Verdieping

Vanuit de vrije fitnesszaal gaat een trap omhoog naar de eerste verdieping. Hier is een mooie ruime Personal Trainingsruimte waar je een-op-een aan je doelen kunt werken met je eigen coach. Ook kun je hier terecht voor Duo Training en Small Group Training. Je werkt dan in tweetallen of kleine groepen van maximaal 6 personen aan je doelen.

Verder zijn er een aantal afgesloten ruimtes in het plan opgenomen voor groepslessen, sportmassage en inhouse fysiotherapie. Je kunt voor je hele fysieke gezondheidstraject terecht in de nieuwe locatie van ProgressGym.

Waar kan ik de nieuwe locatie vinden?

De nieuwe fitnesslocatie is gesitueerd aan de Kollergang in Eerbeek. Het nieuwe huisnummer laat nog even op zich wachten, maar zodra deze bekend is, wordt dit uiteraard gepubliceerd op deze website. Voor nu kun je de locatie vinden door in Google Maps te zoeken naar Kollergang 14.

De sportschool is zowel met de auto als de fiets bereikbaar en ligt op ruim 2 kilometer van het centrum van Eerbeek. Je kunt bij de locatie parkeren. Ook vanuit Hall, Brummen, Dieren en Loenen is onze locatie goed te bereiken.

ProgressGym Kollergang Eerbeek

Kan ik me alvast inschrijven?

Je kunt je nu alvast inschrijven voor vrije fitness op de nieuwe locatie. Dat is bovendien slim om nu te doen, je krijgt momenteel namelijk 50% korting op de eerste 3 maanden van je abonnement, bovendien betaal je geen inschrijfkosten. Dat is een besparing van € 107,50. Zo ben jij als een van de eerste verzekerd van een plekje én bespaar je op de abonnementskosten.

Alvast beginnen met trainen?

Wil je liever alvast beginnen met Personal Training? Dat kan in een van de bestaande Personal Gyms in Beekbergen en Eerbeek. Uiteindelijk zal de Personal Gym uit Eerbeek overgaan naar de nieuwe Fitnesslocatie aan de Kollergang, maar de moderne Personal Gym in Beekbergen blijft gewoon bestaan. Hier kun je terecht voor Personal Training, Duo Training, Small Group Training en Sportmassages. 

Personal Training Battle Rope uitgeknipt

Voortgang verbouwing

Voordat je iets nieuws kunt opbouwen, moet het oude plaats maken. Daarom is er de afgelopen periode hard gewerkt aan het uitruimen en slopen van bestaande inrichting. Het canvas is leeg en de opbouw van de nieuwe fitnesslocatie kan beginnen. Dit gaat enkele maanden in beslag nemen en de verwachting is dat de deuren medio 2024 geopend kunnen worden. Omdat een verbouwing van deze omvang nooit echt goed te plannen is, is een exacte datum op dit moment niet te noemen. Zodra hier meer zicht op is, wordt dit gecommuniceerd via deze website en de Facebook– en Instagrampagina

WORD OOK KRACHTIG EN VITAAL

Start vandaag nog met het behalen van je doelen door middel van Fitness, Personal Training en Groepslessen in onze Gyms in Beekbergen en Eerbeek.
start vandaag

Word zelf een gezondheidsexpert. Lees onze artikelen boordevol tips