Overstapservice

sport 1 maand gratis
in Eerbeek

Maak nu gebruik van onze overstapservice waardoor je 1 maand gratis gebruik kunt maken van onze Vrije Fitness en Groepslessen.  

Overstapservice Sportschool Eerbeek

Stap vandaag nog over

Ben je toe aan een nieuwe sportschool waar je écht het maximale uit je training kunt halen? Dan is ProgressGym Eerbeek de beste keuze in de regio Dieren, Brummen en Apeldoorn. Onze professionals werken dagelijks enthousiast samen met jou aan je doelen en zijn zichtbaar aanwezig op de vloer.

Naast Vrije Fitness, bieden we Groepslessen, Personal-, Duo- en Small Group Training, Sportmassages, Leefstijlcoaching én Fysiotherapie aan. Zo is er voor iedereen een geschikt programma te maken en bieden we de beste zorg voor jouw lichaam.

Het is nu wel heel gemakkelijk om over te stappen. Zeg je huidige contract op en begin meteen in onze nieuwe sportschool in Eerbeek. Je betaalt niet voor de eerste maand waarin je abonnement nog doorloopt bij de huidige fitness. Zo kun je meteen profiteren van onze moderne faciliteiten, ruime openingstijden en afwisselende groepslessen.

Meld je aan via het aanmeldformulier. Geef aan dat je in Eerbeek gebruik wilt maken van Fitness en Groepslessen en vink vervolgens het vakje ‘overstapservice’ aan. Stuur vervolgens het opzegbewijs van je huidige sportschool per e-mailadres naar eerbeek@progressgym.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Je kunt gebruik maken van de overstapservice wanneer je aan onderstaande punten voldoet:

  • De overbrugging is 1 maand.
  • Alleen geldig bij het afnemen van een jaarabonnement.
  • Je moet geldig bewijs van opzegging van je vorige sportschool kunnen opsturen.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met eventuele andere lopende aanbiedingen.

Bij ProgressGym draait alles om jouw vooruitgang. Onze sportschool in Eerbeek biedt moderne fitnessapparatuur, gediplomeerde en enthousiaste Personal Trainers en Coaches en mooie Groepslessen. Daarnaast kun je met de handige ProgressGym-app jouw vooruitgang en je trainingsdoelen volgen. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle workout, vind je op onze nieuwe locatie in Eerbeek.

PROFESSIONALS

Wij werken alleen met vakkundige, enthousiaste en gediplomeerde trainers en coaches die 100% geven om jou te helpen

PERSOONLIJK

Wij houden van persoonlijke aandacht. Dat werkt prettig en zorgt voor het beste resultaat op de lange termijn

BREED AANBOD

Iedereen is anders! Daarom hebben wij een breed aanbod met Personal Training, Fitness, Groepslessen, Massages en meer.