Sportschool in Eerbeek

Onze moderne nieuwe sportschool in Eerbeek biedt ruimte aan sporters van alle leeftijden en niveaus. Je kunt er terecht om zelf met je gezondheid aan de slag te gaan in de Vrije Fitness ruimte, of samen met anderen te trainen tijdens een van de Groepslessen. Bovendien kun je heel specifiek werken aan jouw eigen doelen tijdens de Personal Trainingen.

Daarnaast kun je Sportmassages boeken, fysiotherapie afspraken maken en voedingsadvies van onze diëtist inplannen. Kortom complete invulling van jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid. 

Onze Professionele Coaches hebben up-to-date kennis op het gebied van training, voeding en mindset. Deze gouden combinatie staat garant voor een fit en vitaal leven en resultaat op de lange termijn. 

Uiteindelijk draait het allemaal om progressie in onze sportschool! Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden op weg naar een gezonde leefstijl. Of je nu wilt afvallen, vitaal wilt worden of spierkracht wilt opbouwen. Bij ProgressGym ben je aan het juiste adres.

Je vindt onze sportschool in Eerbeek aan de Kollergang 14a. Eenvoudig bereikbaar vanuit Eerbeek, Loenen, Laag Soeren en Brummen. Parkeren doe je voor de deur! 

Locatie Sportschool Eerbeek

Kollergang 14 a

6961 LZ Eerbeek

 

E. eerbeek@progressgym.nl

T. 06 203 477 85

Aanbod Sportschool in Eerbeek

Progress Gym - Vrije Fitness - Eerbeek 3
Progress Gym - Vrije Fitness - Eerbeek 2
Progress Gym - Personal Training - Eerbeek 2