Bedrijfsfitness Nederland

alles voor gezonde
werknemers

Sport nu met belastingvoordeel bij ProgressGym Eerbeek. Meld je aan via Bedrijfsfitness Nederland.

Vitaliteit in je organisatie

Sport bij ProgressGym via Bedrijfsfitness Nederland

Hoe kan ik me aanmelden voor een abonnement van Bedrijfsfitness Nederland?
Is jouw werkgever aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Dan ontvang je een speciale code om jezelf aan te melden. Dit kun je doen via de website van Bedrijfsfitness Nederland. Weet je niet of jouw werkgever meedoet aan Bedrijfsfitness Nederland? Vraag dit na bij je leidinggevende of de afdeling personeelszaken van je werk. Of doe de werkgeverscheck op de website van Bedrijfsfitness Nederland.

Hoe werkt een sportabonnement van Bedrijfsfitness Nederland via de werkgever?

De samenwerking tussen ProgressGym en Bedrijfsfitness Nederland draait om Vrije Fitness en Groepslessen. Door deze regeling van de overheid kun je via je werkgever een voordelig sportabonnement afsluiten.

Een sportabonnement wordt daarmee tot wel 50% lager in prijs. Dit komt doordat je belastingvoordeel krijgt, dit ligt tussen de 36% en 50% en is afhankelijk van je salaris en het geldende inkomstenbelastingtarief van dit jaar.

Hoe kan ik me aanmelden voor een abonnement van Bedrijfsfitness Nederland?

Is jouw werkgever aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Dan ontvang je een speciale code om jezelf aan te melden. Dit kun je doen via de website van Bedrijfsfitness Nederland. Weet je niet of jouw werkgever meedoet aan Bedrijfsfitness Nederland? Vraag dit na bij je leidinggevende of de afdeling personeelszaken van je werk. Of doe de werkgeverscheck op de website van Bedrijfsfitness Nederland.

Je kunt met je Bedrijfsfitness Nederland abonnement terecht in onze moderne en nieuwe sportschool in Eerbeek.

Hier verzorgen we naast Vrije Fitness en Groepslessen ook Personal Training, Fysiotherapie, Leefstijlcoaching en Sportmassages. Jouw Bedrijfsfitness Nederland abonnement geeft je onbeperkt toegang tot de Vrije Fitnessruimte en de Groepslessen.

Mocht je een combinatie willen maken met Personal Training? Neem dan contact met ons op. We maken graag een programma op maat voor jou.

PROFESSIONALS

Wij werken alleen met vakkundige, enthousiaste en gediplomeerde trainers en coaches die 100% geven om jou te helpen

PERSOONLIJK

Wij houden van persoonlijke aandacht. Dat werkt prettig en zorgt voor het beste resultaat op de lange termijn

BREED AANBOD

Iedereen is anders! Daarom hebben wij een breed aanbod met Personal Training, Fitness, Groepslessen, Massages en meer.

Bedrijfsftiness Nederland

Wat zijn de voordelen
voor de werknemer?

Financieel voordeel door bruto-netto betaling: Het sportabonnement wordt van je brutoloon afgehaald, waardoor je minder belasting over je loon betaalt. Dit levert afhankelijk van je maandloon een besparing op tot 50% ten opzichte van een regulier abonnement. Dit maakt sporten in onze sportschool in Eerbeek voor veel mensen toegankelijk. 

Gezonder en fitter leven: Wanneer je 2 à 3 keer per week komt sporten in onze vrije fitnessruimte of tijdens de groepslessen wordt je aanzienlijk fitter, gezonder en vitaler. Je krijgt meer energie en ervaart minder stress. Daardoor ben je zowel op je werk als thuis belastbaarder. Dat maakt het leven een stuk leuker en makkelijker.

Sporten onder professionele begeleiding: Onze opgeleide enthousiaste professionals zijn altijd zichtbaar in de oefenzaal aanwezig. Ze maken een op maat gemaakt programma voor jou en zorgen ervoor dat je deze correct uitvoert. Je kunt ook met leefstijlvragen zoals voeding, beweging en slaap terecht tijdens je training. 

➽ Zoek je intensievere begeleiding op weg naar een sterk lichaam? Ga dan voor Personal Training. Jouw coach werkt samen met jou aan je doelen. Je kunt een gratis proeftraining aanvragen via onze website. Hiervoor kun je terecht in Eerbeek of Beekbergen (nabij Apeldoorn).

Werk met ProgressGym aan Vitaliteit

Wat zijn de voordelen van de werkgever?

Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden: Het aanbieden van financieel interessante sportabonnementen is een extra voordeel bij het vinden van nieuwe medewerkers. Een bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden is aantrekkelijker wanneer je vacatures moet vullen. 

Gezondere medewerkers zorgen voor verhoging van de productiviteit en arbeidsvreugde: Gezonde en fitte medewerkers zijn productiever, belastbaarder en vrolijker dan werknemers die weinig tot geen beweging krijgen. Dit heeft direct positieve financiële gevolgen voor je onderneming. Je betaalt aan de ene kant minder voor ziekteverzuim en krijgt aan de andere kant meer resultaat. 

Fiscale voordelen: Ook voor werkgevers zijn er fiscale voordelen verbonden aan het aanbieden van bedrijfsfitness bij ProgressGym. Door het bruto-netto uitruilen van een sportabonnement van je werknemers bespaart jouw organisatie op de afdracht van sociale werkgeverslasten.

➽ Wist je dat wij ook complete vitaliteitsprogramma’s schrijven en uitvoeren in de omgeving Apeldoorn, Zutphen, Dieren en Brummen? Samen werken we aan een fitte en vitale organisatie waar jij als werkgever op kunt bouwen. Je leest er meer over op deze pagina.