Bedrijfsuitje op de Veluwe

Zo organiseer je een bedrijfsuitje waarin teambuilding centraal staat

Het organiseren van een bedrijfsuitje waarin teambuilding centraal staat is een leuke taak waarbij wij je graag helpen. Het is een geweldige manier om de band tussen medewerkers te versterken en te zorgen voor een onvergetelijke dag vol  sportief plezier. In deze blog bespreken we hoe je een actieve en leuke dag op de Veluwe kunt organiseren, waarbij de nadruk op teambuilding ligt.

Hoe organiseer je een bedrijfsuitje op de Veluwe?

Een van de belangrijkste dingen bij het organiseren van een bedrijfsuitje is het bepalen van de doelstellingen. Wil je de medewerkers belonen voor hun harde werk, wil je de samenwerking tussen afdelingen verbeteren of wil je gewoon een leuke dag beleven met collega’s?

➽ De bedrijfsuitjes van Train2Perfection zijn een beloning voor je medewerkers, waarbij teambuilding de belangrijkste factor is, maar waar zeker ook ruimte is voor plezier. Zo organiseer je wel heel makkelijk een leuke, sportieve en leerzame dag!

Het is belangrijk om te overwegen hoeveel tijd en middelen je beschikbaar hebt voor het organiseren van een dagje uit met collega’s. Wij raden je aan om op tijd te beginnen met het plannen van het bedrijfsuitje, zodat je voldoende tijd hebt om alles te regelen en de deelnemers tijdig op de hoogte kunt te stellen. Een voorbeeld van een tijdschema vind je verderop in deze blog. 

Zorg ervoor dat de deelnemers een klein beetje weten wat ze kunnen verwachten en waar ze zich op kunnen voorbereiden, maar verklap niet te veel. Biedt hen bijvoorbeeld informatie over de route, de activiteiten en de verwachte duur. Geef advies over welke kleding en schoenen ze moeten dragen of meenemen. Dit zorgt voor duidelijkheid en voorkomt teleurstellingen.

Om het uitje nog specialer te maken, kun je overwegen om een fotograaf in te huren om de dag vast te leggen. Dit is niet alleen een leuke manier om herinneringen vast te leggen, maar ook een geweldige manier om de medewerkers in actie te zien en de samenwerking tussen afdelingen te bekijken.

Tot slot moet je ervoor zorgen dat je een goede locatie kiest voor het bedrijfsuitje. De Veluwe is bij uitstek geschikt om een leuke, sportieve en verbindende dag te organiseren. De bossen en heidevelden zijn een prachtig en gezond decor voor jullie bedrijfsuitje.

Teambuildingsprogramma Veluwe Apeldoorn

Tijdschema voor het plannen van een bedrijfsuitje

Om een bedrijfsuitje te plannen heb je wat tijd nodig. Ondanks dat wij snel kunnen schakelen en een mooi team hebben met meerdere trainers en coaches, is het verstandig om op tijd een datum te prikken. In onderstaande paragraaf vind je een voorbeeld van een tijdschema voor het plannen van een bedrijfsuitje. 

10 tot 12 weken van tevoren:

 • Bepalen van het doel en de doelgroep van het bedrijfsuitje
 • Brainstormen met ons over mogelijke activiteiten en locaties
 • Onderzoeken van vervoersmogelijkheden, maaltijden en eventuele overnachtingen
 • Ga op zoek naar foto- en videograaf wanneer je de dag wilt laten vastleggen

6 tot 8 weken van tevoren:

 • Bevestigen van vervoer, horeca en eventuele overnachtingen
 • Uitnodigingen versturen naar de deelnemers

2 tot 4 weken van tevoren:

 • Uitgebreide informatie verstrekken aan de deelnemers over het bedrijfsuitje, inclusief de route, activiteiten, nodige kleding en verwachte duur
 • Bevestig de eventuele fotograaf
 • Contact met ons om laatste dingen door te nemen

1 week voor het uitje:

 • Controleren of alle deelnemers bevestigd hebben
 • Doorgeven aantal definitieve deelnemers aan ons, horeca, hotel etc
 • Laatste voorbereidingen voor het bedrijfsuitje treffen

De dag van het sportieve bedrijfsuitje op de Veluwe:

 • Verzamel je medewerkers en vertrek naar de afgesproken locatie
 • En geniet van een prachtige, sportieve dag waarbij teambuilding centraal staat

Bedrijfsuitje op de Veluwe

Stappenplan voor het plannen van een bedrijfsuitje

Om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren kun je onderstaande stappen volgen. Daarbij leggen wij uit waarom je bij bepaalde zaken stil kunt staan. Zo maak jij eenvoudig een succes van jullie bedrijfsuitje. 

 1. Bepalen van doel en doelgroep: Bedenk waarom je het bedrijfsuitje organiseert en wie de deelnemers zijn. Dit zal helpen om de juiste activiteiten en locaties te kiezen. Bij Train2Perfection kun je terecht voor sportieve bedrijfsuitjes waarbij teambuilding centraal staat en de deelnemers een onvergetelijke dag ervaren onder begeleiding van onze professionele trainers en coaches. 
 2. Brainstormen over activiteiten en locaties: Bedenk welke activiteiten en locaties het beste bij het doel en de doelgroep van het uitje passen.
 3. Vastleggen van budget en tijd: Bepaal hoeveel tijd en geld er beschikbaar is voor het bedrijfsuitje.
 4. Verzamelen van informatie: Verzamel informatie over de gekozen locaties en activiteiten, inclusief beschikbaarheid, tarieven en vereisten.
 5. Contact opnemen met locaties en activiteiten: Neem contact op met de gekozen locaties en activiteiten om de beschikbaarheid te bevestigen.
 6. Verzorgen van vervoer en eventuele overnachtingen: Regel vervoer naar en van de locatie en eventuele overnachtingen voor de deelnemers.
 7. Uitnodigingen versturen: Stuur de uitnodigingen naar de deelnemers en zorg dat zij op de hoogte zijn van de details van het bedrijfsuitje, inclusief de activiteiten, locatie en verwachte duur.
 8. Verstrekken van uitgebreide informatie: Zorg dat de deelnemers alle informatie hebben die ze nodig hebben voor het bedrijfsuitje, inclusief een beschrijving van de activiteiten, vervoer en verwachte duur.
 9. Inhuren van een fotograaf: Overweeg het inhuren van een fotograaf om de dag vast te leggen en te zorgen voor onvergetelijke herinneringen.
 10. Laatste verificaties: Doe nog een laatste verificatie met de locaties en activiteiten om ervoor te zorgen dat alles op schema ligt en klaar is voor het bedrijfsuitje.
 11. Controleren of alle deelnemers bevestigd hebben: Controleer of alle deelnemers bevestigd hebben en of er nog veranderingen nodig zijn voor het vervoer of de overnachting(en)
 12. Laatste voorbereidingen treffen: Maak de laatste voorbereidingen voor het bedrijfsuitje, zoals het inpakken van benodigdheden en het verzorgen van vervoer.

Met dit tijdschema en stappenplan kun je eenvoudig een onvergetelijk en sportief bedrijfsuitje organiseren op de Veluwe. Wanneer je op zoek bent naar een programma waarbij plezier, teambuilding en sportieve activiteiten centraal staan dan ben je bij ons aan het juiste adres.

➽ Neem eens vrijblijvend contact op of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag. 

Bedrijfstraining en uitjes

Wat zijn de voordelen van een sportief bedrijfsuitje

Er zijn diverse voordelen aan een sportief bedrijfsuitje. Hieronder hebben wij ze voor je op een rij gezet. 

Versterking van teambuilding: Een sportief bedrijfsuitje biedt de mogelijkheid om samen te werken, te communiceren en samen te presteren, wat de samenwerking en het vertrouwen binnen het team kan versterken.

Verbetering van de fysieke en mentale gezondheid: Sportieve activiteiten bevorderen de fysieke en mentale gezondheid van de deelnemers, waardoor ze energieker en productiever zijn.

Stimulatie van de creativiteit: Sportieve activiteiten kunnen nieuwe ideeën en perspectieven opleveren, wat de creativiteit en innovatie binnen het team kan stimuleren.

Versterking van de motivatie: Een sportief bedrijfsuitje kan de motivatie en het zelfvertrouwen van de deelnemers verhogen, wat hun prestaties en productiviteit op de werkvloer kan verbeteren.

Verbetering van de werkrelaties: Een sportief bedrijfsuitje biedt de mogelijkheid om buiten de werkomgeving met collega’s te interacteren en nieuwe verbindingen te creëren, wat de werkrelaties en de communicatie tussen collega’s kan verbeteren.

Versterking van de band tussen de deelnemers: Sportieve activiteiten kunnen de band en het vertrouwen tussen de deelnemers versterken, waardoor ze zich meer verbonden en gemotiveerd voelen.

➽ De op maat gemaakte programma’s van ProgressGym zorgen ervoor dat bovenstaande voordelen aan bod komen tijdens jouw bedrijfsuitje. Zo is het naast een leuke dag ook een mooie gelegenheid om aan het teamgevoel te werken.

Organiseer vandaag nog je bedrijfsuitje op de Veluwe

Je bent van harte welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen en te spreken over de mogelijkheden om een sportief bedrijfsuitje te organiseren. Je vindt ons in Beekbergen en Eerbeek vlak bij de Veluwezoom, een van de mooiste stukjes van Nederland. Wist je dat onze programma’s ook erg leuk zijn als vrijgezellenfeest, vriendendag of familiefeest? 

Neem ook eens een kijkje op onze social mediakanalen. Zodat je kunt zien hoe wij werken en hoe andere bedrijven en deelnemers onze teambuildingsdagen ervaren.